Kako smuvati stariju devojku??

• Začetnik teme Začetnik teme Sigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj jedan poznanik koji je moje god. je sad skorije napravio dete jednoj likusi koja je 2 god. starija od njega...ali mislim da se ne kaje, volu se i tako... :P

A ima jedan lik, stariji je od mene par godina...smuvao se sa najvecom bicarkom koju je ova Srbija videla...znaci, napumpana usta, sike, ali cudno izgleda zbog toga...ima sina i bivseg muza, muzu izmuzla sve pare i sad muze ovog mucenika kome je to prava riba pa se navuk'o k'o kondom... :lol: Pajser...

U tim si godinama kad je razlika od godinu dana velika. Tako da oprobaj srecu sa nekom vrsnjakinjom :)

ne mora da znaci da nece imati srece. ja imam 16 godina i muvam se sa osobama od 14,5. privlacnost nema veze s godinama.
decko treba da bude svoj, i kada im se sretnu pogledi da se npr. osmehne, ili da se 'slucajno' sudari s njom na zurki... ima puno varijanti.

Poslednja koju sam muvao(godinu dana starija cura)me je ispalila kao raketu rečenicom:"Sladak si al' mislim da je rano da se upoznajemo".
suicide.gif
O**ebi/mrš u k**ac/biciklica/imam dečka/magla i ne znam koji još izrazi zvuče lepše i iskrenije.

Isto kao i mladju..foliranjem
slazem se :D
odgovor je prost i jednostavan - nikako :P
Mozda i postoji sansa,ali uglavnom je tako kao sto si ti rekao :D
podmetni joj nogu da padne pa je onda pitaj jeli dobro ili da je vodis u hitnu
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ahaha posteno si me nasmejao :D
Odustani od nje i muvaj neku koja je tvoje godiste :D
Joj nemoj da ga demotivises,neka pokusa,mozda i uspe,moja ti je preporuka 'samopouzdanje' :)

Back