Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.

odgovor je prost i jednostavan - nikako![]()

Kul su starije, kul... 
Za početak joj priđi:-)Bez kontakta nećeš ni saznati da li joj se sviđaš i da li tu ima nečeg uopšte.Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.
da imas kule vile...Isto kao i mladju..foliranjem
to se trazi, ona zna, on može.... heheThalion_Sorontar:Na mladje se loze one koje prevale 30-u, pa zele da se osecaju mlado i nadju nekog 20-ogodisnjaka
sto bi tu gresku pravio?Odustani od nje i muvaj neku koja je tvoje godiste![]()
moj si čovekIsto kao i sve druge...ja sam muvao vrh devojku koja je tad imala 17, a ja 15 god...to je bio prvi put da je starija devojka trazila da se spandjamo iako je starija...Kul su starije, kul...
![]()

Isto kao i bilo koju drugu. Samo ti treba dobra žvaka. Al' nemoj da koristiš one trule gluposti tipa "Jel sam ja umro i otišao u raj, jer ti izgledaš kao andjeo" i slično, to se smučilo već i Bogu i ljudima. Smisli nešto originalno a kul i na konju si.
Isto kao i sve druge...ja sam muvao vrh devojku koja je tad imala 17, a ja 15 god...to je bio prvi put da je starija devojka trazila da se spandjamo iako je starija...Kul su starije, kul...
![]()
Moja ima 29. Ali ja imam 22.
I posao.
ali drugacije je to...
sto si stariji to se razlika manje poznaje...
To sto ti se smesi i prica sa tobom ili se sali,ne znaci da se lozi na tebe,pogotovu jer si mladji. Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.

IIIII
JEL TI SKINULA DJANU?

Moja ima 29. Ali ja imam 22.
I posao.