Kako smuvati stariju devojku??

• Začetnik teme Začetnik teme Sigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A, nisam provalio odmah...
Pazi, koliko god ti bio lep, duhovit, harizmatican, kul ili sta vec, male su sanse da joj se dopadas, jer ribe u tim godinama vise vole likove koji su par god. stariji od njih.
Na mladje se loze one koje prevale 30-u, pa zele da se osecaju mlado i nadju nekog 20-ogodisnjaka

Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.

Isto kao i sve druge...ja sam muvao vrh devojku koja je tad imala 17, a ja 15 god...to je bio prvi put da je starija devojka trazila da se spandjamo iako je starija... :lol: Kul su starije, kul... :rumenko:

Ako neko ima neki savet kako da smuvam devojku koja je 2 godine starija od mene. Ona ima 16 a ja 14 god. Stalno kad prodjemo jedno pored drugog se gledamo, ali ja ne mogu da joj pridjem.
Za početak joj priđi:-)Bez kontakta nećeš ni saznati da li joj se sviđaš i da li tu ima nečeg uopšte.
Kako da joj priđeš mislim da niko na ovom forumu ne može da ti kaže.To ćeš ili sam smisliti ili će se dogoditi neka situacija kada ćete spontano ostvariti kontakt.

Isto kao i mladju..foliranjem
da imas kule vile...
a i ta od 16 je matora...ako od 16 nisu mlade onda ja ne znam stvarno...
Thalion_Sorontar:
Na mladje se loze one koje prevale 30-u, pa zele da se osecaju mlado i nadju nekog 20-ogodisnjaka
to se trazi, ona zna, on može.... hehe
Odustani od nje i muvaj neku koja je tvoje godiste :D
sto bi tu gresku pravio?
kad ta njegovih god sanja o starijima...
Isto kao i sve druge...ja sam muvao vrh devojku koja je tad imala 17, a ja 15 god...to je bio prvi put da je starija devojka trazila da se spandjamo iako je starija... :lol: Kul su starije, kul... :rumenko:
moj si čovek :pivce:
Isto kao i bilo koju drugu. Samo ti treba dobra žvaka. Al' nemoj da koristiš one trule gluposti tipa "Jel sam ja umro i otišao u raj, jer ti izgledaš kao andjeo" i slično, to se smučilo već i Bogu i ljudima. Smisli nešto originalno a kul i na konju si.

mislis na njoj je? xD

ii sa koliko se ja devojka gledam,pa onda one predju ulicu! Jedna mi je skoro rekla da sam je jegnom gledao kao da cu da je kidnapujem i da se usrala od straha. A ja stvarno ne znam sta je sa tim ljudima... :(

Back