Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
ako si bogat zavolece te zbog dobre dushe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si bogat zavolece te zbog dobre dushe?
ne. greška. forumašice se groze materije, preziru je. one jure za suštinom u čoveka i njegovim unutrašnjim bićem koje najbolje dolazi do izražaja preko slovcadi na forumu, ozb ovo

ko da slusam sholjku
da si preko puta mene stavio bi ti shake na chelenku da upijem te vibracije iz chakri

Da li gledati Seks i grad zarad edukacije, ili je ta serija samo paravan za osecajnost koja se moze iskazati besedama o Dzejn Ejr?
Sta bolje pali?![]()
nije da nije moguce..al ja nisam uspeo......s,nekima sam pokusao i dobio odbijenicu,neke su mi postali drugovi...
zene ovde dolaze radi razonode ne radi muskarca,jer se tesko odlucuju za forumasku kafu
tacno je biti iskren i to je jako tesko biti jer sama slika i reci se razlikuju od r.l.........
mislim da je skoro nemuguce smuvati jednu on bas ok forumasicu.kao dive,jane,plavusicu,lunu.bogomoljku.. jos nekoliko prijatnih forumasica koje isto s,tim imaju jake kvalitete i zrace odredjenom lepotom i seksipilnoscu.......
al se izlupetah opet![]()

prenikuj se
to ti je pola posla
a za ostalo vidi s tenzijom i dererom
sta god kazu, radi suprotno i bices ok
![]()
gledati seks i grad kako bi shvatio ženske probleme htenja i kontradiktornosti i što bolje im izašo u susret, udovoljio.
Lepo pise Tenzija na ovoj temi. Da zakljucim tu njegovu pricu, da biste smuvali forumasicu, budite k'o kami.
A porodicu Kardasijan?
aha daj ulov na sunce
koliko si ih smuvao i zasto nije jedna
aha daj ulov na sunce
koliko si ih smuvao i zasto nije jedna