Kako smuvati forumasicu?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije da nije moguce..al ja nisam uspeo......s,nekima sam pokusao i dobio odbijenicu,neke su mi postali drugovi...:)
zene ovde dolaze radi razonode ne radi muskarca,jer se tesko odlucuju za forumasku kafu:lol:
tacno je biti iskren i to je jako tesko biti jer sama slika i reci se razlikuju od r.l.........
mislim da je skoro nemuguce smuvati jednu on bas ok forumasicu.kao dive,jane,plavusicu,lunu.bogomoljku.. jos nekoliko prijatnih forumasica koje isto s,tim imaju jake kvalitete i zrace odredjenom lepotom i seksipilnoscu.......
al se izlupetah opet :hahaha:

nije da nije moguce..al ja nisam uspeo......s,nekima sam pokusao i dobio odbijenicu,neke su mi postali drugovi...:)
zene ovde dolaze radi razonode ne radi muskarca,jer se tesko odlucuju za forumasku kafu:lol:
tacno je biti iskren i to je jako tesko biti jer sama slika i reci se razlikuju od r.l.........
mislim da je skoro nemuguce smuvati jednu on bas ok forumasicu.kao dive,jane,plavusicu,lunu.bogomoljku.. jos nekoliko prijatnih forumasica koje isto s,tim imaju jake kvalitete i zrace odredjenom lepotom i seksipilnoscu.......
al se izlupetah opet :hahaha:

prenikuj se
to ti je pola posla
a za ostalo vidi s tenzijom i dererom
sta god kazu, radi suprotno i bices ok
:lol:

apsolutno tacno sve sto je Tension napisao ...dodala bih da je jako bitno biti 24h na netu ..da bi ste mogli u svakom trenutku biti na raspolaganju vasoj drugoj plovini na netu ...kad zatreba rame za plakanje ...sta god - da ste uvek tu ...vrlo bitan momenat

postuj forumasice shlihtaj im se stalno
kad nekakaze da je feministkinja ti kreni kako ti se place na nepravdu nad zenama koja traje trilionima godina
obavezno pejstuj linkove na temu RIBETINA sa "da vas vidim danas"

Back