KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne trebaju repa i lako.devojke se zaljube slusajuci,a momci gledajuci(odu vek :D)

E vid sad ovako, ja se stvarno popalim gledajuci(kao i svako normalan mog godista,a onaj ko ne, malko lagi)ali me brzo prodje, a ona u koju se zaljubim, nema tu puno price, srce hoce i to je to, dok seme i zajebavancije ostaju po strani, tako da to generalizovanje na muske, zenske, pametne, lepe,odma pada u vodu;)
Ja nisam spominjao peru:eek:

A za muda, kako ko, al kad jednom krenes zaboravis.....

Poslednja izmena od moderatora:
E vid sad ovako, ja se stvarno popalim gledajuci(kao i svako normalan mog godista,a onaj ko ne, malko lagi)ali me brzo prodje, a ona u koju se zaljubim, nema tu puno price, srce hoce i to je to, dok seme i zajebavancije ostaju po strani, tako da to generalizovanje na muske, zenske, pametne, lepe,odma pada u vodu;)
Ja nisam spominjao peru:eek:

A za muda, kako ko, al kad jednom krenes zaboravis.....

Ako neko tvojih godina "stvarno popali" koji izraz xD šta misliš kakvu muku imamo sa 3-4 godine mlađima?

Oni se pale na sve što je žensko. Oni bi j**** sve što je ženskog roda... i kozu, kokošku, kerušu... ma sve! Ovu moju generaciju treba postali na posmatranje... hormoni im previše divljaju... :confused:

Pa dobro evo uzbudim:roll: da ne budem prost...
neka neka zdravo je to:hahaha::hahaha::hahaha:, pa sta da ti kazem trazi nekog starijeg od 5 godina;):P

Ajao. Pardon. xD

Imam 14, uskoro 15, štagod. xD

5 godina sam stavila da bih odstranila neke kretene, jer niko neće da se dopisuje sa 5-ogodišnjim detetom, a ko pogleda slike i dalje misli da imam 5, budala je. xD

Joma

Kako ko. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back