KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.

А да ли се сматраш пораженим и када користиш знакове интерпункције? Или сви ви фрајери бојкотујете знакове интерпункције, превише сте цоол за то, ово, оно?

Jedna od vecih tema zaboravljenih
pa eto da se ozivi:D
BTW: Danas sam u prolazu vido jednu bas lepu devojku ,ali *** kako da se upoznas s nekim tek tako .
Eto jedno ptanje
Neces valjda da kazes:
,,Moje ima je Budimir Trajkovic ja zivim na ........":hahaha:

укључиш је на самомување :mrgreen:

girl goes on girl goes off, on ,off ,on ,off ,on ,off ...
mf_homer.gif

Ako nabaviš njen broj, zoveš je i kažeš - ovde Pera iz Mošorina. :lol:

Ma fora je kako nabaviti broj breeeeeee:lol:
Ma ne be:
,,Halo "
- Ko je to
-Ovde zika
-Ma ko
- Nema veze , Jel mogu da cujem stojana
-Ma kakav stojan ja nemam veze ni sa kakvim stojanom ako sam ti dala broj barem se predstavi
-Dobro evo za pet min. moram da prekinem
Posle 5 minuta
-Hallo ja sam ................. mogu li da cujem stojana
-Molim
-Majmuneeeee
HAHAHA Ok ako mi neka devojka da nekad broj ovo cu morati da probammm HAHA
Ma zezam se ne smem :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nema potrebe za tim forama. Jezik u usta i kraj. :roll:

Na jučerašnjoj žurci smo dobili 15 novih parova. Iliti skoro 30% prisutnih su se tada "smuvali". (kako mrzim ovaj izraz -.-)

A kada se te iste osobe sretnu u ponedeljak, ponašaće se kao da se ništa nije dogodilo.

Enivej, kad sam čula "Skini, skini sve sa sebe, želim tako da te j****..:" i kada su svi počeli da skaču i vrište u to, bilo mi je jasno da se nalazim na pogrešnom mestu. -.-

Ma fora je kako nabaviti broj breeeeeee:lol:
Ma ne be:
,,Halo "
- Ko je to
-Ovde zika
-Ma ko
- Nema veze , Jel mogu da cujem stojana
-Ma kakav stojan ja nemam veze ni sa kakvim stojanom ako sam ti dala broj barem se predstavi
-Dobro evo za pet min. moram da prekinem
Posle 5 minuta
-Hallo ja sam ................. mogu li da cujem stojana
-Molim
-Majmuneeeee
HAHAHA Ok ako mi neka devojka da nekad broj ovo cu morati da probammm HAHA
Ma zezam se ne smem :mrgreen:

Ma fora je da mlatnes nesto u trenutku da skrenes paznju samo nemoj da razmisljas jer ces smoriti a onda si se ukopo iz mesta...a posle opushteno to je najlaksi deo:ok:

E pajsz sad ovo :izvini izgubio sam broj..a, jel mozes ti da mi pozajmis svoj... meni je bar uspelo par puta, pa se kasnije zajedno smejemo tome:lol:
A na zurku kad odes.., pa sta ce ti broj;)
:cool::cool::cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back