Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
Meh, ja mislim da je najbolje smisliti nešto originalno, te neke fore, tipa "zdravo pile, ja sam kobac" [???], meh, nije to to.
Najobičnije, najbolje.
Najobičnije, najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji vetj takva tema ;P
ako imas kola i zlatnu kajlu ne treba ti neki trud..
ako imas kola i zlatnu kajlu ne treba ti neki trud..

smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.

pogled, dva, osmeh i to je to........ cao slatkishu..... i onda izvadish sataru i osechesh joj glavu.... jer si se istripovo da si dzejson.......

A ko je dzejson?
укључиш је на самомување![]()
girl goes on girl goes off, on ,off ,on ,off ,on ,off ...![]()
ma ja imam verziju na srpskom.......

Ako nabaviš njen broj, zoveš je i kažeš - ovde Pera iz Mošorina.Eto jedno pitanje
Neces valjda da kazes:
,,Moje ima je Budimir Trajkovic ja zivim na ........"![]()

Ako nabaviš njen broj, zoveš je i kažeš - ovde Pera iz Mošorina.![]()

Sigurno ima ljudi kojima treba pomoc oko devojke pa sam mislio da svako pise svoje fore i svoja misljenja o tome kao smuvati ribu...8)8)8)

"cao, ocesh da se igramo punjenih paprika? Ti budi paprika, a ja cu da punim"![]()

koji kralj, e ne bi se ti najeo..."cao, ocesh da se igramo punjenih paprika? Ti budi paprika, a ja cu da punim"![]()

Ma fora je kako nabaviti broj breeeeeee
Ma ne be:
,,Halo "
- Ko je to
-Ovde zika
-Ma ko
- Nema veze , Jel mogu da cujem stojana
-Ma kakav stojan ja nemam veze ni sa kakvim stojanom ako sam ti dala broj barem se predstavi
-Dobro evo za pet min. moram da prekinem
Posle 5 minuta
-Hallo ja sam ................. mogu li da cujem stojana
-Molim
-Majmuneeeee
HAHAHA Ok ako mi neka devojka da nekad broj ovo cu morati da probammm HAHA
Ma zezam se ne smem![]()