KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
11_14_18.gif

e ja nisam od onih sto muvaju devojke,posto sam zensko,ali mogu ti reci sta bi kod mene upalilo.......

evo primer,ti ides da se nadjes sa tom ribom(posto je pristala da se vidi sa tobom,ocekuje nesto SIGURNO).....i da,nemoj odmah da je prepadas,nego pricaj najopustenije,ali pokusaj da je neprimetno pogledas,da bi video da li te posmatra malo....e usput joj ispricaj kako nisi imaoo srece sa devojkama i ni pod razno ne pricaj koliko si ih imao....pitaj nju onako mahinalno dal ima decka i tako nesto je ispitaj,pasce ti vec nesto na pamet......a onda kazes da te bole noge i da bi bilo dobro da sednete negde...ali gde??? e sedite negde gde mozes onako bas blizu nje da sednes i tu se malo gledate ovo ono......krnes joj zvaku i resena stvar.......mada ako zasigurno znas da joj se svidjas mozes ono da probas,umesto drugarskog poljupca u znak pozdravljnja krnes joj zvaku pa u zivot......mozda zvuci malo glupo,ali na tebi je da odlucis......

e da,nikako ne spominji fudbal,jer ce te zadaviti

i kod mene bi to upalilo...:ok:

smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.

smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.

nikad nista gluplje nisam cuo...mozda ti i zbog bajka tog prilaze, uglavnom seljancice...

ako zelis pravu devojku nece ti sama doci, jer prava devojka nece ti pasti na taj moped ili stao god...

pravu devojku sam trazi...

:dash::dash::dash: :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Brate, neko ti je stavio drogu u heroin:lol:

Ovo je jedna od glupljih stvari koje sam danas čula
:hahaha::hahaha::hahaha: pokri se ušima

opet se slazem sa tobom :)
stvarno velika glupost.... :/
ja obozavam da prilazim devojkama i da se zezam sa njima...pricam ono cisto opusteno flert...ali uvek samo opusteno....i kada ne poznajem devojku kojoj prilazim...uglavnom prvo proverim da li ima ikakve nade da uopste stupimo u kontakt...ne znam nesto tipa pogledi i tako to, onda...pridjem i uglavnom kazem iskreno....svidjas mi se ako imas malo vremena da popricamo, sta znam...blablabla...i tako ako uspe uspe ako ne aj cao... :) nikad ne idem sa nekim forama da joj pricam sekspira ili gluposti jer kontam da 99% devojaka to prvi put ne shvati ozbiljno i misli da si kreten ako tako nesto pricas prvi put kad joj pridjes....:)
uvek samo opusteno :)

smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi [/COLOR]pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.

Kuku lele.
Kakav ti je ovo stav?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back