zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
heh!pa onda lepo!ostani "kaki" si-a ta mala-kazem ti,ako ne popusti-ko je 'ebe,ima valjda neka druga?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heh!pa onda lepo!ostani "kaki" si-a ta mala-kazem ti,ako ne popusti-ko je 'ebe,ima valjda neka druga?!

imam slicnu poruku na mobu...

e ja nisam od onih sto muvaju devojke,posto sam zensko,ali mogu ti reci sta bi kod mene upalilo.......
evo primer,ti ides da se nadjes sa tom ribom(posto je pristala da se vidi sa tobom,ocekuje nesto SIGURNO).....i da,nemoj odmah da je prepadas,nego pricaj najopustenije,ali pokusaj da je neprimetno pogledas,da bi video da li te posmatra malo....e usput joj ispricaj kako nisi imaoo srece sa devojkama i ni pod razno ne pricaj koliko si ih imao....pitaj nju onako mahinalno dal ima decka i tako nesto je ispitaj,pasce ti vec nesto na pamet......a onda kazes da te bole noge i da bi bilo dobro da sednete negde...ali gde??? e sedite negde gde mozes onako bas blizu nje da sednes i tu se malo gledate ovo ono......krnes joj zvaku i resena stvar.......mada ako zasigurno znas da joj se svidjas mozes ono da probas,umesto drugarskog poljupca u znak pozdravljnja krnes joj zvaku pa u zivot......mozda zvuci malo glupo,ali na tebi je da odlucis......
e da,nikako ne spominji fudbal,jer ce te zadaviti

Smuvaj je kako znas. . sta da ti kazem
one whores samo kazes "e ribo" i smuvao si ih. . .![]()
Sigurno ima ljudi kojima treba pomoc oko devojke pa sam mislio da svako pise svoje fore i svoja misljenja o tome kao smuvati ribu...8)8)8)
Ko bi drugi otvorio ovu temu nego zabavan.......
Shvalerchina......
Cccccccccc........![]()
i nisam shvatao koliko je tema glupa

Ma da...Kažeš to je bila ljubav na prvi udarac.....![]()
smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.
maaa tad sam bio nov i glupi nisam shvatao koliko je tema glupa
![]()

ma nee... bio si Mlad i Naivan...
ea kad si bio nov i glup, ja sam se s tobom prva sprijateljila.. hehe...![]()
kako brzzo rastu...![]()
moze i tako da se nazove

smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.

Šta fali takvima? Šta, treba da bude Legijin brat od tetke, sa sve tetkom za pojasom i pet godina u ćorci iza sebe pa da ti privuče pažnju?![]()

pokri se ušima
nikad ne idem sa nekim forama da joj pricam sekspira ili gluposti jer kontam da 99% devojaka to prvi put ne shvati ozbiljno i misli da si kreten ako tako nesto pricas prvi put kad joj pridjes....

smatram sebe porazenim odmah u startu da ja prvi pridjem curi ko je ona to jest ko su ribe da ja njima prvi [/COLOR]pridjem???? nikad u zivotu nisam smuvao curu a imam 19 godina nikad im nisam hteo ja prvi da pridjem ja iz mog ugla gledam to kao svoj poraz znaci ja moram njoj prvi prici e pa nece moci a imao sam dosta cura iako nikad nisam ja smuvao curu to su one radile umesto mene i verujte mi jako dobro one to rade pustite ih.