a da to nisi ti,mislim taj sa pezoom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lično ne bih da se bavim takvim ispitivanjima, ali znam lika koji je jedno veče uzeo od ćaleta Pežoa 807, sa drugarima otišao u grad, očas posla na'vatao neke ribe itd. Zna se šta je palo to veče.
Taj Pežo je ovaj u pitanju:
![]()
Dogovore se oni da se i sutra nadju, s tim što je tada nenajavljeno uzeo Renoa 4. To je ovo:
![]()
Dolaze oni da pokupe te ženske ponovo, kad ove nisu mogle da veruju šta vozi!Prvo su bile zaprepašćene, a onda nisu htele da udju u ta kola.
Eto vam dokaz da nema sponzoruša.
je bio... "Kako mozhesh po nechijem nicku da procenish dal je ta riba sponzorusha ili ne" ?? hm. oke oke... kapiram... i naravno da se slazhem oko chitave te polemike sa sponzorushama... meni se lichno to gadi, kao i tipovi koji se lozhe na takve... ali ***... ko voli nek izvoli
samo uzrok rasprave mene i limunovog drvetaje bio... "Kako mozhesh po nechijem nicku da procenish dal je ta riba sponzorusha ili ne" ??
Mislim... hm... no comment![]()
tebe je nemoguce iskulirati,a zashto me jednostawno ne iskulirash??razumem da postoje osobe kojima se ili swidjam ili ne swidjam shto je saswim normalno ali ako me toliko mrzish ignorishi me i gotowo ne morash me pljuvati na swakom koraku!!!

Kako ne mozes?? Pogledas mu nick,profil,avatar,prijatelje i sliku u profilu ako je ima i otprilike znas sa kime imas posla!!Kad vidis nekog kome nick pocinje sa slatka,slatko i te vocne preradjevine ili princeza odmah znas da je upitanju neko dete ili neka glupa klinka ili ako nekome pise pank ili punkerka (ma sta to nekima znacilo) dovoljno je da udjes u profil i da vidis sliku Avril Lavigine i da znas da je ta osoba nema veze sa mozgom i Punkom vec da slusa ovu Grand ciganmalu iz Karton sitija koju sponzorise izvesni Sasa Popovic ili slusa stranu verziju Granda takozvanu zabavnu stranu muziku!!
dobro je, eto konachno smo reshili i ovo... i opet smo doshli do istog zakljuchka, tj. do onog shto sam ja vec rekla...
Djeaa 

Ne. Ja isključivo Fordove vozim. 8)a da to nisi ti,mislim taj sa pezoom
odwratna je !!! joj ako wi jedno shto widite na dewojci jesu dupe i sise,onda stwarno niste chitawi,msm da je dewojka na slici,glupa !!! zar nije bolje imati,pametnu,lepu,dobru dewojku,nego neku poput owe ??? !!!!
zabawan ! ti i twoji drugowi ste retardi zeshci !!!! kako mozete da se kladite,e jadne te dewojke - naiwchine !!!!
Udariti je maljem po glavi pa preko ramena nositi kuci.

hahahaha dobro je, eto konachno smo reshili i ovo... i opet smo doshli do istog zakljuchka, tj. do onog shto sam ja vec rekla...
Registrovana sam na krstarici od 2003 god pod ovim nickom... Dakle to nema nikakve veze sa sadashnjom ME Djeaa
Kako ne mozes?? Pogledas mu nick,profil,avatar,prijatelje i sliku u profilu ako je ima i otprilike znas sa kime imas posla!!Kad vidis nekog kome nick pocinje sa slatka,slatko i te vocne preradjevine ili princeza odmah znas da je upitanju neko dete ili neka glupa klinka ili ako nekome pise pank ili punkerka (ma sta to nekima znacilo) dovoljno je da udjes u profil i da vidis sliku Avril Lavigine i da znas da je ta osoba nema veze sa mozgom i Punkom vec da slusa ovu Grand ciganmalu iz Karton sitija koju sponzorise izvesni Sasa Popovic ili slusa stranu verziju Granda takozvanu zabavnu stranu muziku!!

Slatka_90
Registrovan korisnik
![]()
Učlanjen: 05.06.2008.
eh, ja sam registrovan prije Hrista onda..
Sto dobar smajli.

e tek si dosla i nesto mi tu lupetas....ja sam vec rekao da na devojci prvo vidim lice i ostalo pa tek onda sise jel ti sad jasno!? i kako ti mozes da znas da je ona devojka na slici glupa? zato sto ima vece sise od tebe a ti si pametna i imas male sise,a? to ti je glup nacin rasudjivanja.....a jeste pametnije imati lepu,pametnu i dobru devojku.....

tako je zabavan,svaka vi cas'.shto nevolim te kao feministkinje kad se meshaju u tudja posla
al nisi bash mor'o da se kladis
@limun:ja ovog smajlica najvishe volem
zna li ko shta bi sa blekmurom i onom stidljivom
nisam al sta je bilo bilo jeeeeeeee,nisam bash upucena,al shta bi na onoj zurci,i sa onom tvojom!?
ako nis' vid'o metnula sam pikcrrr na "maturu"
Hahahaha.Slazem se u potpunosti.Naletala sam na tako neke i u sebi bih prokomentarisala
.
![]()
Slatka_90
Registrovan korisnik
![]()
Učlanjen: 05.06.2008.
eh, ja sam registrovan prije Hrista onda..

Procitaj proslu stranu.Devojka je sve objasnila.Sto dobar smajli.
![]()

e tek si dosla i nesto mi tu lupetas....ja sam vec rekao da na devojci prvo vidim lice i ostalo pa tek onda sise jel ti sad jasno!? i kako ti mozes da znas da je ona devojka na slici glupa? zato sto ima vece sise od tebe a ti si pametna i imas male sise,a? to ti je glup nacin rasudjivanja.....a jeste pametnije imati lepu,pametnu i dobru devojku.....

pa ti valjda nisi nova?!..........................i mislim da to nije zbog toga,vec zbog onoga shto si rekla-napisala!u svakom slucaju-dobro doshla