KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da...sto da se drmusa po renou kad moze u pezo :mrgreen:

anyway sva ta polemika oko sponzorusa porosto zamara,ima ih,uvek ih je bilo i bice

a u svakom slucaju i vecina momaka bi neku takvu za 1 night stand a za ozbilniju vezu neku "normalnu"...

da nije momaka koji hoce sa sponzorusama ne bi ni njih bilo

Lično ne bih da se bavim takvim ispitivanjima, ali znam lika koji je jedno veče uzeo od ćaleta Pežoa 807, sa drugarima otišao u grad, očas posla na'vatao neke ribe itd. Zna se šta je palo to veče.
Taj Pežo je ovaj u pitanju:
main.jpg

Dogovore se oni da se i sutra nadju, s tim što je tada nenajavljeno uzeo Renoa 4. To je ovo:
21091.jpg

Dolaze oni da pokupe te ženske ponovo, kad ove nisu mogle da veruju šta vozi! :eek: Prvo su bile zaprepašćene, a onda nisu htele da udju u ta kola.
Eto vam dokaz da nema sponzoruša.

hm. oke oke... kapiram... i naravno da se slazhem oko chitave te polemike sa sponzorushama... meni se lichno to gadi, kao i tipovi koji se lozhe na takve... ali ***... ko voli nek izvoli :confused:

samo uzrok rasprave mene i limunovog drveta :lol: je bio... "Kako mozhesh po nechijem nicku da procenish dal je ta riba sponzorusha ili ne" ?? :confused:

Mislim... hm... no comment :confused::confused::confused:

hm. oke oke... kapiram... i naravno da se slazhem oko chitave te polemike sa sponzorushama... meni se lichno to gadi, kao i tipovi koji se lozhe na takve... ali ***... ko voli nek izvoli :confused:

samo uzrok rasprave mene i limunovog drveta :lol: je bio... "Kako mozhesh po nechijem nicku da procenish dal je ta riba sponzorusha ili ne" ?? :confused:

Mislim... hm... no comment :confused::confused::confused:

Kako ne mozes?? Pogledas mu nick,profil,avatar,prijatelje i sliku u profilu ako je ima i otprilike znas sa kime imas posla!!;) Kad vidis nekog kome nick pocinje sa slatka,slatko i te vocne preradjevine ili princeza odmah znas da je upitanju neko dete ili neka glupa klinka ili ako nekome pise pank ili punkerka (ma sta to nekima znacilo) dovoljno je da udjes u profil i da vidis sliku Avril Lavigine i da znas da je ta osoba nema veze sa mozgom i Punkom vec da slusa ovu Grand ciganmalu iz Karton sitija koju sponzorise izvesni Sasa Popovic ili slusa stranu verziju Granda takozvanu zabavnu stranu muziku!!

Kako ne mozes?? Pogledas mu nick,profil,avatar,prijatelje i sliku u profilu ako je ima i otprilike znas sa kime imas posla!!;) Kad vidis nekog kome nick pocinje sa slatka,slatko i te vocne preradjevine ili princeza odmah znas da je upitanju neko dete ili neka glupa klinka ili ako nekome pise pank ili punkerka (ma sta to nekima znacilo) dovoljno je da udjes u profil i da vidis sliku Avril Lavigine i da znas da je ta osoba nema veze sa mozgom i Punkom vec da slusa ovu Grand ciganmalu iz Karton sitija koju sponzorise izvesni Sasa Popovic ili slusa stranu verziju Granda takozvanu zabavnu stranu muziku!!

hahahaha :lol: dobro je, eto konachno smo reshili i ovo... i opet smo doshli do istog zakljuchka, tj. do onog shto sam ja vec rekla... ;)

Registrovana sam na krstarici od 2003 god pod ovim nickom... Dakle to nema nikakve veze sa sadashnjom ME :mrgreen: Djeaa :mrgreen::mrgreen:

odwratna je !!! joj ako wi jedno shto widite na dewojci jesu dupe i sise,onda stwarno niste chitawi,msm da je dewojka na slici,glupa !!! zar nije bolje imati,pametnu,lepu,dobru dewojku,nego neku poput owe ??? !!!!

e tek si dosla i nesto mi tu lupetas....ja sam vec rekao da na devojci prvo vidim lice i ostalo pa tek onda sise jel ti sad jasno!? i kako ti mozes da znas da je ona devojka na slici glupa? zato sto ima vece sise od tebe a ti si pametna i imas male sise,a? to ti je glup nacin rasudjivanja.....a jeste pametnije imati lepu,pametnu i dobru devojku.....

hahahaha dobro je, eto konachno smo reshili i ovo... i opet smo doshli do istog zakljuchka, tj. do onog shto sam ja vec rekla...

Registrovana sam na krstarici od 2003 god pod ovim nickom... Dakle to nema nikakve veze sa sadashnjom ME Djeaa

Slatka_90
Registrovan korisnik

Učlanjen: 05.06.2008.

eh, ja sam registrovan prije Hrista onda..

Hahahaha.:D;)Slazem se u potpunosti.Naletala sam na tako neke i u sebi bih prokomentarisala :roll:.:klap:

e tek si dosla i nesto mi tu lupetas....ja sam vec rekao da na devojci prvo vidim lice i ostalo pa tek onda sise jel ti sad jasno!? i kako ti mozes da znas da je ona devojka na slici glupa? zato sto ima vece sise od tebe a ti si pametna i imas male sise,a? to ti je glup nacin rasudjivanja.....a jeste pametnije imati lepu,pametnu i dobru devojku.....

tako je zabavan,svaka vi cas'.shto nevolim te kao feministkinje kad se meshaju u tudja posla

al nisi bash mor'o da se kladis

@limun:ja ovog smajlica najvishe volem:tongue2:

zna li ko shta bi sa blekmurom i onom stidljivom

Slatka_90
Registrovan korisnik

Učlanjen: 05.06.2008.

eh, ja sam registrovan prije Hrista onda..

Pa vidi se da si ovde doshao mnogo posle mene :mrgreen:
samo sam i chekala da neko ovo spomene...

Na krstarici nekada nisi morao da budesh registrovan da bi pisao... Uostalom pitajte i moderatore.. oni bi trebali to da vam potvrde... Iako, naravno... nisu isti moderatori koji su bili pre 4 god :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

E ovo si dobro rekao sem jedne stvari :)

Nije ok napushavati nekoga samo zato shto je nov 8)

Sa svim ostalim se slazhem :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back