gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
А ти баш знаш како ће он да прође с њомPa naravno da nisu kakva je to konstatacija
Samo kazem da je bolje da to nauci od nekog anonimusa online nego od te koja mu se svidja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти баш знаш како ће он да прође с њомPa naravno da nisu kakva je to konstatacija
Samo kazem da je bolje da to nauci od nekog anonimusa online nego od te koja mu se svidja
Ne znam ti ces da me naucisА ти баш знаш како ће он да прође с њом
Али нисам ја та која се поставља као да зна како ће да одреагује мени непозната девојка на мени непознатог дечка, ти си.Ne znam ti ces da me naucis
Ti moji saveti ne bi trebali da te se ticu jer nisi musko tako da ne znam cemu to sve, ne samo s tvoje strane nego mislim na sve vasАли нисам ја та која се поставља као да зна како ће да одреагује мени непозната девојка на мени непознатог дечка, ти си.
И то је управо оно што све време причам, твоје генерализације су ужасно нетачне.
Ох, вау, нисам знала да је тема искључиво намењена мушкарцима да на њој постују.Ti moji saveti ne bi trebali da te se ticu jer nisi musko tako da ne znam cemu to sve, ne samo s tvoje strane nego mislim na sve vas
Mozes da mislis da je netacno to sto pisem ali sto se uopste bavis time kad si zena, mozda imas neke svoje probleme bavi se time ovo nema niti ce ikada imati veze s tobom
Mnogi muskarci grese kada pristupaju zenskom polu, muvanje u smislu u kom se obicno dozivljava zapravo ne postoji.
Dobro mozda i tebe zanima kako se muva devojka, ne branimОх, вау, нисам знала да је тема искључиво намењена мушкарцима да на њој постују.
Мој ти је савет да смањиш мало доживљај са сољењем памети свима редом.
Наравно да могу да мислим шта ја хоћу и наравно да могу да кажем шта мислим, нећу те ваљда питати за дозволу.
Ti bas znas kako se ja ponasam...И пријатељски да ти додам, ово је тачно оно на шта мислим кад кажем "твоји наступи". Дечко, није ни чудо што се бојиш жена. И ја бих се бојала да их пљујем на сваком кораку а онда очекујем нешто од њих. Поздрав.
Не, не критикује увек жена, него ти само приметиш кад те искритикује жена, ако у томе не видиш проблем ја не видим разлог за даљу дискусију. :ДDobro mozda i tebe zanima kako se muva devojka, ne branim
Nikome ne solim pamet samo kazem sta imam kome god se to ne svidja ima pravo na to, a ja komentarisem kako to sto ja pisem uvek kritikuje neka zena a ne znam sto bi vas to uopste zanimalo ako niste lezbejke
Nisi ti bas procitala sta sam napisao, a nisam rekao da ne mozes da kazes nego da se bavis stvarima koje nisu deo tvog zivota to je kao kad bih ja pricao o nekim zenskim temama a to nema veze sa mnom i onda cemu petljanje u takve stvari?

Ne razumem sta ti ovo znaci jer je to cinjenica, nije nikakvo moje misljenje napala su me za sve ovo vreme 3 muskarca a za samo prethodna dva dana desetak zena, znaci nije neki moj trip nego je prosto tako ako hoces dokaz dacu ti i to nije mi teskoНе, не критикује увек жена, него ти само приметиш кад те искритикује жена, ако у томе не видиш проблем ја не видим разлог за даљу дискусију. :Д
Можеш, наравно, да ме као и обично оквалификујеш као некакву феминисткињу, мада ја нисам ни близу тога, мада капирам да је једноставније рећи ми тако нешто него ставити прст на чело и схватити да можда неке ствари које сам рекла имају смисла.
Ехацтлу.Ako pridjem djevojci - moguće da dobijem šamar
Ako pridjem djevojci - moguće da dobijem osmjeh, poljubac..
A ako ne pridjem..neću dobiti, ništa ..
![]()
ovo ko haiku bog te tvojAko pridjem djevojci - moguće da dobijem šamar
Ako pridjem djevojci - moguće da dobijem osmjeh, poljubac..
A ako ne pridjem..neću dobiti, ništa ..
![]()

Ма све ок.Ne razumem sta ti ovo znaci jer je to cinjenica, nije nikakvo moje misljenje napala su me za sve ovo vreme 3 muskarca a za samo prethodna dva dana desetak zena, znaci nije neki moj trip nego je prosto tako ako hoces dokaz dacu ti i to nije mi tesko
Ne znam da li smo pricali mozda jednom pre ovoga i to znam da sam rekao jednoj zeni mozda i tebi iako mi se cini da nisam ali i da jesam onda se to desilo samo jednom a ispade da ti radim ne znam sta, sama mi stavljas reci u usta koje nisam planirao da ti kazem
i samo da ti odgovorim na neki od prethodnih postova posto sam zaboravio taj deo, nista ja ne ocekujem i ne trazim od zenaМа све ок.
U fazonu Ljuta bez razloga. Bitno da je ljuta.Zato sto je devojka i moze joj se
pa tako nesto, bukvalno ovo sto sam napisao - moze joj seU fazonu Ljuta bez razloga. Bitno da je ljuta.![]()
Zato sto je devojka i moze joj se
jel te teram da radis ono sto ja pisem? ne, opusti seTi si ozbiljno istraumiran od devojaka.
A mozes misliti kako prilazi kad dobija samar i to redovno
E svasta s njom,ne zna da je pisa izvor mudrostiTi moji saveti ne bi trebali da te se ticu jer nisi musko tako da ne znam cemu to sve, ne samo s tvoje strane nego mislim na sve vas
Mozes da mislis da je netacno to sto pisem ali sto se uopste bavis time kad si zena, mozda imas neke svoje probleme bavi se time ovo nema niti ce ikada imati veze s tobom
Koja dvojica?Koliko imate godina vas dvojica kada tako razmišljate?
Koja dvojica?