Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da to danas slabo prolazi...
Sto manje price sa tvoje strane i sto vise akcije,pretvaranje u uho i pokloni su idealna kombinacija...
I ja isto mislim. Cim se mnogo prica malo se radi. Sto manje price a vise akcije.
Drugar, lik grmi, ali odbija zemske pricom. Misli da je mnogo pametan, ali ne konta da i preterana prica i zaebavanje opustenost i sl nije najbolji recept.
Taktika koju ima, mislim da je upotrebio izraz verbalno samaranje. Kroz zaebanciju.
Pokusava da iznervira protivnika pa da ga smuva. 😂 nigde veze ali to je on...

I dalje je veci car od vas koji nemate nijedan trening iza sebe ali ser.ete kako se neko usrao. Sta je to u ljudima tuzno.
A sve sto se tice taktika za muvanje, nista na silu ljutnju inat i napadnost.
Pokusas jednom, dva puta ako je vredna toga, deset puta, u zavisnosti koliko ti je stalo. Situacije tipa upoznavanje druzenje...
Drugog dana vidjanja vec je jasno, nekad je jasno i kad joj uhvatis onaj pogled iako je ne poznajes.
Tvoje je da probas, ako te odbije posle je bije maler.
Ali pokazes malo smisla, truda i paznje. Cekas povratnu reakciju, moras uhvatiti to u njenom osmehu ili pogledu.
Ako se smeje od uveta do uveta iako i ti znas da su ti fore debilne i nisu smesne toliko, i to vec znaci nesto.
Ako ona prva pise ujutru cim otvori oci, i to je znak.
Treba zaboraviti svu sujetu, ko ce kome prvi da napise sms, ko ce kome da se javi prvi ili ko vise ulaze truda i vremena da se desi nesto. Samo polako, trud i paznja, neplanirano, prirodno i desice se 🙂
(Ili nece haaaha)
dvaput ajde mozda al to je maksimalno sve preko toga prosto ne mozes

Jos ako doticna poznaje od kulture samo farmu i parove mirise na katastofu...
E pa, zato ja kazem da ova moja metoda pali samo kod devojaka cija nam se licnost bas dopada, naravno to je sve individualno kako kome sta odgovara, ali meni recimo veoma tesko da bi se dopala ta devojka sto zna samo za Farmu i Parove, ma koliko dobro izgledala ne zanima me.

Ali da, ako nju ne zanima filozofija onda nista od monologa ili dijaloga o tome jbga, ali ako vam se poklapaju licnosti naci cete vec teme za razgovor koje ce da ispunjavaju oboje.

I dalje je veci car od vas koji nemate nijedan trening iza sebe ali ser.ete kako se neko usrao. Sta je to u ljudima tuzno.
A sve sto se tice taktika za muvanje, nista na silu ljutnju inat i napadnost.
Pokusas jednom, dva puta ako je vredna toga, deset puta, u zavisnosti koliko ti je stalo. Situacije tipa upoznavanje druzenje...
Drugog dana vidjanja vec je jasno, nekad je jasno i kad joj uhvatis onaj pogled iako je ne poznajes.
Tvoje je da probas, ako te odbije posle je bije maler.
Ali pokazes malo smisla, truda i paznje. Cekas povratnu reakciju, moras uhvatiti to u njenom osmehu ili pogledu.
Ako se smeje od uveta do uveta iako i ti znas da su ti fore debilne i nisu smesne toliko, i to vec znaci nesto.
Ako ona prva pise ujutru cim otvori oci, i to je znak.
Treba zaboraviti svu sujetu, ko ce kome prvi da napise sms, ko ce kome da se javi prvi ili ko vise ulaze truda i vremena da se desi nesto. Samo polako, trud i paznja, neplanirano, prirodno i desice se 🙂
(Ili nece haaaha)
Bas lep post, to je to jos jedno lepo objasnjenje. Pritom mislim prvenstveno na ovo sto si pricao o muvanju, mada naravno i da sam veci car od ove dvojice, to je takodje sasvim tacno.

I ja isto mislim. Cim se mnogo prica malo se radi. Sto manje price a vise akcije.
Drugar, lik grmi, ali odbija zemske pricom. Misli da je mnogo pametan, ali ne konta da i preterana prica i zaebavanje opustenost i sl nije najbolji recept.
Taktika koju ima, mislim da je upotrebio izraz verbalno samaranje. Kroz zaebanciju.
Pokusava da iznervira protivnika pa da ga smuva. 😂 nigde veze ali to je on...
Kroz neko svoje iskustvo sam dosao do zakljucka da je pretvaranje u ``uho``veoma dobra metoda..
Cak sam se mnogo puta i iznenadio kada sam cuo od trece strane da neka ima pik na mene iako sam sa doticnom bio u nekom neobaveznom kontaktu ne duzem od dvadeset minuta.

Ma mozes koliko hoces puta da probas...
Nema nijedno pravilo koje kaze ne smes 3 puta da probas.
Naravno ako su ti startovi normalni nenapadni ako imas stila.
Ako ona vredi, ako je vredna truda procenis, i napadas 11i put ali jednako slatko i sa stilom kao prvog puta. Tiho i polako.
Muvanje nije 100 metara sprint nego maraton.
Bez nervoze ucena inata, das joj vremena jer zemsko je to. Ona ne zna sta hoce ali ti moras da pogodis tacno sta to ona hoce.
A naravno mozes i da svoju taktiku baziras na hoces das pcke neces das pcke. Da ne smaram mnogo to je start za trku 100 metara ali nije start za maraton.
Ne mora da znaci da sam u pravu. 😂

Da. To se i meni desavalo. Da naravno moras da osluskujes analiziras ali gubis prirodnost i prelazis u planirane napade.
Ako hoces da je napadas spontano i prirodno onda samo pustis da se desi a za to vreme mozes da pratis znakove pored puta, osmehe, poglede, njene postupke i reakcije.
Mozda je bolje sumirati situaciju na to i zakljuciti da je spontanost najbolja. 😂

Ma mozes koliko hoces puta da probas...
Nema nijedno pravilo koje kaze ne smes 3 puta da probas.
Naravno ako su ti startovi normalni nenapadni ako imas stila.
Ako ona vredi, ako je vredna truda procenis, i napadas 11i put ali jednako slatko i sa stilom kao prvog puta. Tiho i polako.
Muvanje nije 100 metara sprint nego maraton.
Bez nervoze ucena inata, das joj vremena jer zemsko je to. Ona ne zna sta hoce ali ti moras da pogodis tacno sta to ona hoce.
A naravno mozes i da svoju taktiku baziras na hoces das pcke neces das pcke. Da ne smaram mnogo to je start za trku 100 metara ali nije start za maraton.
Ne mora da znaci da sam u pravu. 😂
prvi put te odbije nisi siguran sta je, probas drugi put da vidis da li se predomislila odbije te opet
posle treceg puta ce svima da prica da si smarac i da ne moze da ti objasni da je vec dva puta rekla NE
a deseti put ces da dobijes samar ako budes srecne ruke da te ne saceka nesto jace od toga

E pa, zato ja kazem da ova moja metoda pali samo kod devojaka cija nam se licnost bas dopada, naravno to je sve individualno kako kome sta odgovara, ali meni recimo veoma tesko da bi se dopala ta devojka sto zna samo za Farmu i Parove, ma koliko dobro izgledala ne zanima me.

Ali da, ako nju ne zanima filozofija onda nista od monologa ili dijaloga o tome jbga, ali ako vam se poklapaju licnosti naci cete vec teme za razgovor koje ce da ispunjavaju oboje.
Jel imas neki savet kada te ne zanima kao licnost , al je mnogo zgodna.?

Back