Ja imam nekoliko stalnih devojaka, uglavnom su iz razlicitih gradova, a gradova ima dosta jel te......... imam i dosta kombinacija, pa mozda i dobijem na lotou....... salim se...........

Nego, sto se tice kako smuvati, pa zavisi koji vam je cilj, zeznje ili ozbiljna veza, nema nekih pravila, ali bitno je da zracite energijom koja je u skladu sa vasim ciljem, tj. ako hocete samo sex, iz vasih ociju treba da izviresexualnost i da nemate unutrasnjih kocnica da ispoljite svoje sexualno bice, takodje je bitno ne razmisljati mnogo i ici po osecaju.
@zoranpetrovic84: furao sam ja nekad tvoj fazon, e da izgledas ko bre pit nece ti upali, bolje ti je da utripujes da si narcis, nego da sam sebe sazaljevas, ne samo da nece da se smuvaju, nego nece ni da pricaju, ni da cuju za tebe, ako si takav(kako mislis o sebi, tako ljudi misle o tebi), nego pali da budes drzak i pomalo grub, koliko god delovalo chudno, mnogi moji ortaci su smuvali ribu prozivajuci je i uspomoc verbalne torture, a kad digne nos onda je spuste na zemlju, i ja sam poceo slicnu praksu i dosta pali, takodje, ako vec imas ribu, mnogo si pozeljniji, nego ako je nemas, tako da je lakse naci nesto sa strane, nego ako si sam................ toliko od mene za danas :wink: