Kako brzo rastrezniti osobu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.162
E sad, u vojsci sam stalno imao pijance ali to je kako da ih privedes svesti , hladan tush...
Ali me interesuje, ovo
U filmu je detektiv pojan ko pola majke, a hitno kidnapovanje i treba da ga brzo rastrezne...

Daju mu bombonu , ne znam sta je
teraju ga da stavi prste i povrati..
ili
nesto trece..

E sad, u vojsci sam stalno imao pijance ali to je kako da ih privedes svesti , hladan tush...
Ali me interesuje, ovo
U filmu je detektiv pojan ko pola majke, a hitno kidnapovanje i treba da ga brzo rastrezne...

ili
nesto trece..

mozes da povracas koliko hoces kad ti je alkohol vec u krvi ne menja mnogo na stvari.
znaci ili se metabolise ili je nesto vrlo nezdravo za telo

Ali me interesuje, ovo

ili
nesto trece..

Дати му нешто јако слано да поједе. Чуо сам да на Светој Гори за ту прилику ако се неко напије имају неке мале јако усољене рибице, дају ти да поједеш једну, и сав алкохол ти одмах изађе на нос. Ако нема тога, помажу и јако усољене суве маслинке које се могу наћи.

Negdje sam uhvatio podatak, da li je istinit ili ne, to ne znam, ali navodno je neki ruski serijski ubojica i kanibal u stan pozvao nekog prijatelja, gdje su se obojica zapili.
Taj gost je nešto išao do kuhinje, otvorio frižider, unutra ugledao ljudsku glavu i odmah se otrijeznio.
Logično bi mi bilo da ga je adrenalin preplavio.
Sad, da li je istina ili ne, to ne znam, ali recept očito svakako postoji.

Negdje sam uhvatio podatak, da li je istinit ili ne, to ne znam, ali navodno je neki ruski serijski ubojica i kanibal u stan pozvao nekog prijatelja, gdje su se obojica zapili.
Taj gost je nešto išao do kuhinje, otvorio frižider, unutra ugledao ljudsku glavu i odmah se otrijeznio.
Logično bi mi bilo da ga je adrenalin preplavio.
Sad, da li je istina ili ne, to ne znam, ali recept očito svakako postoji.
Alkohol povećava nivo adrenalina.
Stres prouzrokuje povećanje adrenalina, takođe. Takve stresne situacije dovode do trenutnog šoka ali do otrežnjenja teško.

Back