ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.363
To mi je nekako bezveze bašMoja bolja polovina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi je nekako bezveze bašMoja bolja polovina.
Srbi navikli na polovnjake iz uvoza
Bolje onda, ovo je moj lični trener.To mi je nekako bezveze baš![]()
Nije dojebnik?Kako se zove čovek sa kojim ste u vezi a on je 40+? Znači nije ni "momak", ni "dečko", "prijatelj" mi je nekako bezveze, a "partner" mi vuče na biznis i bugarske cigare.
Ozbiljno pitam, za drugaricu naravno![]()
Odakle sad to.Nije dojebnik?
A izvini, ono čisto mi dobar izrazOdakle sad to.
Ti si svojoj devojci dojebnik?
Ma lepše zvuči dojebnikA vidi, ako nije dečko, partner, muž, švaler, bolja polovina, ljubavnik, jača polovina, poseban prijatelj, onda jedino je.ba.č. da bude. Evo ne znam.
Ljubota, preterujete danas, a da niste ni pozeleli lep danMa lepše zvuči dojebnik
U pravu ste.Izvinjavam se.Ljubota, preterujete danas, a da niste ni pozeleli lep dan![]()
Kako se zove čovek sa kojim ste u vezi a on je 40+? Znači nije ni "momak", ni "dečko", "prijatelj" mi je nekako bezveze, a "partner" mi vuče na biznis i bugarske cigare.
DečkoKako se zove čovek sa kojim ste u vezi a on je 40+? Znači nije ni "momak", ni "dečko", "prijatelj" mi je nekako bezveze, a "partner" mi vuče na biznis i bugarske cigare.
Ima smisla, ali mislim da neće zadovoljiti zahteve postavljačice teme.Ma lepše zvuči dojebnik
Ili telefonom kad zatreba.ne zove se on sam dodje![]()
ma moze iIli telefonom kad zatreba.
Eto, kaži Marti.ma moze i![]()
a ne ona je pala naEto, kaži Marti.
Ma ona pita za drugaricu.a ne ona je pala na![]()
zasto?Ma ona pita za drugaricu.
Ne znam ja, ja sam ovde slučajno dok popijem kafu, pa da nastavim da radim.zasto?
zainteresovana je za trojku?
Da nije možda kurĉina?Kako se zove čovek sa kojim ste u vezi a on je 40+? Znači nije ni "momak", ni "dečko", "prijatelj" mi je nekako bezveze, a "partner" mi vuče na biznis i bugarske cigare.