asketa
Poznat
- Poruka
- 7.345
Finansijer
reč zaštitnik zvuči viteški.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Finansijer
Pancir zvuči viteškijereč zaštitnik zvuči viteški.
Moj tata ima djevojku kojoj je 50 + i predstavlja je kao: moja djevojka. Niđe veze godine sa statusom.Neko od 40+ nije dečko.
Kako da ga predstavim prijateljima, ovo je moj ?
valjda mu je bar 70.Moj tata ima djevojku kojoj je 50 +
Tati? Nijevaljda mu je bar 70.
Moj tata ima djevojku kojoj je 50 + i predstavlja je kao: moja djevojka. Niđe veze godine sa statusom.
sizifov posao je ovo
Dedojebac. Bez starca nema udarca!Kako se zove čovek sa kojim ste u vezi a on je 40+? Znači nije ni "momak", ni "dečko", "prijatelj" mi je nekako bezveze, a "partner" mi vuče na biznis i bugarske cigare.
Ozbiljno pitam, za drugaricu naravno![]()
Tupko, djevojka mu ima godina u skladu sa njegovim
Živa nisam dok mu ne vidim odgovor
Tupko, djevojka mu ima godina u skladu sa njegovimAj nađi ti sebi bar bakicu
Pa što si citirao mene, ne kontam. Ma ustvari kontamTo što sam postovao je afirmativno za žene.
Što mora muškarac da bude stariji?
E sad ako ti je tatica ispao kolateralna šteta, izvini mu se u moje ime..
stara vekovna mudrost kazeTupko, djevojka mu ima godina u skladu sa njegovimAj nađi ti sebi bar bakicu
Jesi se raspisao, cura ti na predavanjima na faksu? A ono jes, bitno je da je na prvoj godini redovnastara vekovna mudrost kaze
vino treba da je sto starija a zena sto mladja![]()
Čo'ek
Ovo je u stvari veoma dobro pitanje. Isto i za ženski pol. Mislim, nije devojka, ne moš reći devojka a ima 40+Kako se zove čovek sa kojim ste u vezi a on je 40+? Znači nije ni "momak", ni "dečko", "prijatelj" mi je nekako bezveze, a "partner" mi vuče na biznis i bugarske cigare.
Ozbiljno pitam, za drugaricu naravno![]()