kako se snalazite...

To slanje pića je stereotip - muvanje po kafićima - kak misliš da priđeš nekom u lokalu ,,praznih ruku" ako već prilaziš, očekuje se da tanjir ili čašu sa stola pokupiš ili poneseš : )))

Nije pozersko osvajanje i oduševljavanje, tumači se kao prijateljski gest na koji treba da odgovoriš ili ne a ne kao što bi u suprotnom moglo da se protumači (mislim - ti kao priđeš tek tako devojkama koje nepoznaješ a sede i uživaju - i počneš da brbljaš nešto) kao uznemiravanje.

Taj ,,jezik" nisam ja izmislila. Tako je - a i neće te to koštati bogznašta... 200 dinara sigurno imaš u novčaniku :roll:

Kao što postoji ,,govor cveća" postoji i ,,govor pića" : )))
To hoću da ti kažem.

Stvar je u ,,slanju poruke" toj nekoj što sedi i dopada ti se....

Ako materjalnim sredstvima saljem poruku , to je pozerija.....
Jer nista nije losije obicnim govorom iskazati se, a ne materjalno provocirati "romantiku" , koja je sasvim legitimno tako nazvana, bez obzira sto je sponzorska, pozerska, materijalisticka ili egomanijakalna "vidi sta je spreman za mene da ucini".
Naravno da pali, i tu nema nikakve kritike ili prekora sto se takva komunikacija prihvata.

Mozda treba biti samokritican i ovde analizirati i govor cveca, koji je takodje vise egoisticno virtuelno tumacenje (nalik na efekat kad se povremeno pojavite sa plocicama na prozoru i komsinica krene da tumaci celu situaciju vise imaginarno nego preko komunikacija.......)

Ovo sto je sa moje strane okarakterisano kao pozerija jeste ekvivalentno nacinu pozerisanja i komunikacije takvim stilom....
Znaci komunikacija koja se izvlaci, a ne upucuje iz materjalnih osobina poslatog ili obucenog.....

Potpuno ravnopravno ja mogu izjaviti da je debil onaj koji kao nepoznat salje cvece, banane , pice nekoj osobi i time je srozava na poslednju grebatorku, laku ribu, a sebe na derpea koji je da-mu zaboravio kod kuce, pa posto je plitak umom i jezikom to pokusava da seljacki pokrije galantnoscu koja se naravno prima iskljucivo kod potsvesnih ili svesnih sponzorusa....
Ko je bre on da me vredja na takav nacin , a jos se i ne poznajemo....

Problem je sto drustvo od tebe zahteva da budes u svemu superioran, sto je naravno daleko od istine, ali to treba sakriti.
Lakse je sedeti sa ortacima i gledati sa distance, nego prici i biti odbijen. Kao sto je i drugoj strani lakse da odbije, nego da pozitivno odgovori. Ide se linijom manjeg otpora. Lenji smo brate, sve hocemo okrunjeno.
Najveci procenat upoznavanja i muvanja ipak se desava na zurkama, svadbama, rodjendanima, pa cak i sa'ranama, najcesce uz dobru preporuku poznanika, rodjaka, proveru genetskog materijala i "potencijala", itd. , da ne razvlacim kore za gibanicu ko ovaj Tuzni.
U principu, gde vas najvise ima, tu su vam najvece sanse.

Eto nema vec neko vreme neke nove teme pa velim da opet stupim na scenu jednim pitanjem ciji me odgovor isto tako zanima a verujem i vecinu njih...Pretpostavljam da vecina muskaraca koja je ovde zastupljena zivi u Srbiji i da znaju kakve su prilike sto se tice nacina da se zaradi novac..Cene su zaista velike ako se uporede sa ostalima u Evropi gde je standard bez obzira na krizu koja je manje vise prisutna. E pa sad kako se snaci npr ako ste mlad covek, na nekom poslu koji donosi prosecnu platu koja je u zemlji u kojoj zivite...kako se snalazite za izlaske pogotovu sa devojkom ili zenom znajuci takodje opstepoznato kavaljerstvo srba gde dama ne placa racun....Moja prijateljice mi se ponekad zale da u Bgd retko ko prilazi kome i da muskarci vecma sede sami po kaficima nemajuci volje za upoznavanjem...Je li to posledica zivljenja ili sta je...Izgleda da onaj ko ume da se snadje u svemu tome ima najvise uspeha...Pa dobro kako se snalazite...

Solidno se snalazimo. :lol:
Para za izlak uvek ima... nije to neka kinta...
A sto se tice prilazaka to ti je skroz druga tema... koju ne bi ovako ujutro... :lol:

Kao što postoji ,,govor cveća" postoji i ,,govor pića" : )))
To hoću da ti kažem.

Stvar je u ,,slanju poruke" toj nekoj što sedi i dopada ti se....

Jeste fora u razmeni "porukica" pre prilaska... jer ne mozes tako na dza bu da uplasis neku curicu... Ali mi je i taj nacin slanja pica... demode... tj nekako previse otrcan... Sad kao ona treba da padne na doope sto joj je neko poslao pice... ma da... Ali ako razmenite neke poglede neke osmehe... ako osetis njen pogled na sebi i ona svesna tvog pogleda na njoj... onda je to vec spremno za pricu... ;)

pa ako radiš 10h onda nemaš drooga posla nego da prilaziš ženama............da im ispoonjavaš želje po kafićima.....mada našlo bi se i vremena za drooženje kad bi bio nekog interesantnog......e tačno je to...sve mooško drooštvo i to lokalna ekipa..........pre roočka..pa onda razlaz..pa onda popodne zaoozmu ista mesta....ili su to oni šo nemaju drooga posla...pozajmljooju, uterooju doogove...ili crnogorci šo su pokoopovali okolo stanove i krckaju tako do podne i od podne imovinu.... matorci džabalebaroši.....i tako sve neki..oni i nisu zaint.nešo za žene ...više za kombinacije lažnog biznisa.......i dremanje u životu..... a i svako već ima nekog......ima tu sad..kad se skoope droogari....i par mesta sa živom svirkom..i tako...meni krivo šo nisam išao u bioskop pola veka.. ....izlazim od 3-5....15 do 17.....viđam se tad sa coorom....jedva sam našo vremena za 2 koncerta na egzitu......i .ne...i na foroom izlazim......

:hahaha: Sve je tacno....a tek ovo boldovano....pravo u centar....:hahaha:

Vidim da iste babe neki vide kao zabe, drugi kao babe, treci kao devojke.......ali tako i treba da ostane, na otvorenom sistemu, dakle prolaze i postipci kad je baba vidjena kao zaba i kao baba i kao devojka....sve prolazi kod nekih....

Apropo teme....

Moj poznanik zeli samo kres....i napada jednu devojku....
Ona je prilicno zrela po postupcima , otvorena po komunikaciji , ali je zensko, sto ce reci idealizovace njegove postupke.
Iako je po nekim detaljima tip koji postavlja slalom stazu i ceka da se kandidat pokaze, ipak je danasnje vreme ucinilo svoje i njegova inicijativa , kavaljerstvo, lep izgled, gluma/negluma velike zelje za njom (tacno je samo sto je smisao drugaciji iz njenog i njegovog ugla) ce dovesti do toga da se sve pretvori u kres varijantu sa uvodom od nedelju dana max.....

Toliko o tome koliko drustveni modeli uticu i od mudrih stavova izostavljanjem samo nekih sitnica naprave lake zrtve....
Tako je najgore onima u medjuzoni....

Jer ili si "nista pre veze/braka" ili si "nista pre seksa", nema sredine.....
Prvi cekaju da imaju emotivno izgradjenu vezu, dobro upoznatog partnera, drugi uslovljavaju da bez dobrog seksa ne vredi ni zapocinjati ikakav emotivni odnos jer znaju sta im je primarno u vezi....

Oni izmedju ce imati utisak da daju, a takvi se uvek osecaju iznevereni kad ne dobiju zauzvrat....
Oni koji uzimaju , kad ne uzmu , samo nastave dalje.....

Ima i drugih načina da se nađe za izlazak, sem dodatne zarade. Npr razne radio emisije gde stalno daju karte za neke predstave, filmove, koncerte, događaje. Često moraš biti brz ili odgovarati na bzvzna pitanja, ali može i tako. Nije baš u vezi sa kafićima, možda se udaljavam od teme, mada dele katkad i pozivnice za otvareanaj istih. Ima i kladionica kao opcija, jeste trulo, ali živimo u zemljiu gde su još uvek šanse veće da prođe tiket nego da ti legne plata.

Back