ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
snovi upucuju na sustinu, ali da bi se ona protumacila, neophodno je poznavati i sadrzaje iz jave
snovi su necija licna emotivna refelksija onog sto se desava u budnom stanju
m..a šta ćemo sa prekognitivnim snovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
snovi upucuju na sustinu, ali da bi se ona protumacila, neophodno je poznavati i sadrzaje iz jave
snovi su necija licna emotivna refelksija onog sto se desava u budnom stanju

Nije li tužno to što je san još jedino pribežište tek..
"Biti il' ne biti? - pitanje je sad.
Je l' lepše u duši trpeti praćke i strele sudbe obesne, ili na oružje protiv mora beda dići se, i borbom učiniti im kraj?
Umreti - spavati - ništa više - reci, da spavanjem se svrši srca bol i hiljada životnih potresa i naslednih mesu, eto to je cilj i predano mu teži ti.
Umreti, spavati - spavati - možda sanjati! "
divim se ljudima koji ustaju iz kreveta kao odapeti iz praćke..
mada, negde mislim da mora da su malo glupi
zato im se i divim..
a veruješ li u policiju..?

mislim da nam je zivot dat da se sa njime suocimo, a ne da ga prespavamo. Kako ko naravno, ali ja ga ne bih prespavala.
kada bi trebala da biraš, da li da budeš godinu dana u logoru, zarobili te nemci..
ili godinu dana u komi, gde sanjaš da si npr kapetan broda
šta bi izabrala?

pa dobro, komu..nazovi to malo dužim spavanjem, sve sigurno ovo ono
i ok, nisi kapetan broda nego..
mislim, ne zaiebavaj, znaš ta te pitam

maj point iz - da Podsvest ne pravi razliku između jave i sna.
da Podsvest utiče na naš život više nego Svest.
i da Podsvest mnogo manje koristimo

Je l' lepše u duši trpeti praćke i strele sudbe obesne, ili na oružje protiv mora beda dići se, i borbom učiniti im kraj?
Umreti - spavati - ništa više - reci, da spavanjem se svrši srca bol i hiljada životnih potresa i naslednih mesu, eto to je cilj i predano mu teži ti.
zato im se i divim..
Sama sebe demantuješ. Prvo boldovano je u koliziji sa drugim.
Mi smo svi na ovom svetu sa nekom svrhom kojan nam je unapred data od strane Boga, prirode, kosmosa, vise sile, nazovi to kako hoces. Nas zadatak je da otkrijemo ti svrhu i da se u skladu sa njom ponasamo. Stvari nam se u zivotima ne desavaju slucajno i nase odluke su vec prekognitivno donete jos pre nego sto ih postanemo svesni. Umiremo onda kada svrhu ispunimo. Neki ljudi lutaju ceo zivot, a da ne nadju svoju svrhu. Neki svrhu prepoznaju, ali su suvise slabi da se sa njom suoce pa se odaju drogi, alkoholu ili ostaju emotivno nezreli ceo zivot. Odnosno beze od stvarnosti. Ti sto beze od stvarnosti su tvoji spavaci sa ruzicastim snovima.
Ja biram logor. Ko zna, mozda postanem general na kraju i deca u skoli uce o meni iz istorije? Ali to nikad necu saznati ako prespavam, zar ne?
Sama sebe demantuješ. Prvo boldovano je u koliziji sa drugim.
zato im se i divim..