mhm... generacije i generacije buducih sekretarica i plesacica... jer takva su vremena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A za dan zaljubljenih joj kupili WC papir 
wc papir!hahahh jedna lukusa je kupila cesalj jer je uvek nastavnica bila cupava
i ova joj kaze izvolite cetku ocesljajte se,ova otisla kod razredne samo sto nije pocela da place i kaze JAO NE MOGU DA IZDRZIM SA OVIM TVOJIM,OD ONE MALE NE MOGU DA ZIVIM
MA ZNAS STA JE NAJJACE kad sve znas naucis unapred sve lepo,zejabavas se do ludila i oni te prozovu a ono sve znas!to je najjace kad ih ispalis!
meni je do jaja kad se gubis,deres zajebavas sve a prolazis odlican
Da, hahahaI stwarno ste joj to dali?
To su trenuci za pamcenje
Ovi iz zadnje glupe su pricali a ona ih gadjala WC papirom 
Da, hahahaTo su trenuci za pamcenje
Ovi iz zadnje glupe su pricali a ona ih gadjala WC papirom
![]()
Шта не радимо...
Ја и друг на немачком редовно цртамо кукасте крстове по свесци и табли, вичемо ЗИГ ХАЈЛ и дижемо руке у вис, само да би товарили професорицу...
Онда ја и исти тај друг, бацимо двема другаримо све смеће из учионице испод њихове клупе и онда оне кад виде попизде и истрипују да су им то бацили двојица што седе испред њих, и онда крену да се свађају, псују и бацају то смеће једни на друге, а ја све снимам телефоном и умирем од смеха
Онда редовно професоре терамо у ***** и свађамо се са њима, пуштамо намерно гласно музику на часу, шетамо се, излазимо напоље и улазимо како хоћемо, једемо и пијемо на часу, свађамо се на националној основи (иако смо сви Срби...) и то се гласно свађамо и псујемо
, бацамо столице и столове по учионици (добро то кад професори нису у учионци). Једном је резредна ушла и рекла да разместимо столове да иду у латинично У и отишла и ми кренули да бацамо клупе и столице по учионици и да се гађамо, девојчице побегле све, остали нас 5 ликова и бацамо све по учиници и брљавимо (ал имамо неке чврсте клупе па не могу да се сјебу
).
Једном смо професорици ставили чиоду на столицу и акд је села набола се баш добро. Ја сам једном професорицу енглеског гађао гумицом док је писала нешто на табли... Да не помињем оно константно причање, нико ништа не слуша, нико ништа не пише... Триста чуда
![]()
OCU JA U TU SKOOOOLU!!!!
mA kod nas je smaranje...e bila je samo jedna provala kad je krle reko razrednom
roesore htio sam vas zvat juce da igramo shah, falio mi konj!
Citam, juce/prekjuce, NATO priznao da je u bombardovanju koristio zabranjenu, radioaktivnu municiju. Za to vreme je baceno radiokativnog materijala u tezini preko 10 tona, sto bi bilo ekvivalentno zracenju koje bi napravilo nekih 430 bombi bacenih na HiroshimuJao Boze, kako je to cool!!!
Pa dajte ljudi, shta se deshava sa ovim silnim klincima...![]()
![]()

pa u koju bre to skolu ides,mora da ti je jako dosadnoooooo