Kako se ponasate na casu?

Шта не радимо... :mrgreen:
Ја и друг на немачком редовно цртамо кукасте крстове по свесци и табли, вичемо ЗИГ ХАЈЛ и дижемо руке у вис, само да би товарили професорицу...
Онда ја и исти тај друг, бацимо двема другаримо све смеће из учионице испод њихове клупе и онда оне кад виде попизде и истрипују да су им то бацили двојица што седе испред њих, и онда крену да се свађају, псују и бацају то смеће једни на друге, а ја све снимам телефоном и умирем од смеха :mrgreen:
Онда редовно професоре терамо у ***** и свађамо се са њима, пуштамо намерно гласно музику на часу, шетамо се, излазимо напоље и улазимо како хоћемо, једемо и пијемо на часу, свађамо се на националној основи (иако смо сви Срби... :P ) и то се гласно свађамо и псујемо :P, бацамо столице и столове по учионици (добро то кад професори нису у учионци). Једном је резредна ушла и рекла да разместимо столове да иду у латинично У и отишла и ми кренули да бацамо клупе и столице по учионици и да се гађамо, девојчице побегле све, остали нас 5 ликова и бацамо све по учиници и брљавимо (ал имамо неке чврсте клупе па не могу да се сјебу :P ).
Једном смо професорици ставили чиоду на столицу и акд је села набола се баш добро :mrgreen:. Ја сам једном професорицу енглеског гађао гумицом док је писала нешто на табли... Да не помињем оно константно причање, нико ништа не слуша, нико ништа не пише... Триста чуда ;)

:sad2: OCU JA U TU SKOOOOLU!!!!:!: mA kod nas je smaranje...e bila je samo jedna provala kad je krle reko razrednom:proesore htio sam vas zvat juce da igramo shah, falio mi konj!:mrgreen:

a ostalo gluposti..ma sve p****...niko nista ne smije...nece ljudi ni da bjeze:roll: lelelele...

danas mi rece nastavnik matematike,neki djaci su bili redovni i vrijedni a sad kao ova emilija sjede polulijevo okrenuti,i zvacu,a ja iz cista mira puknem balon ...............za kaznu sam malo klosarila oko skole..............al ono polulijevo je bilo najjace:)

pa u koju bre to skolu ides,mora da ti je jako dosadnoooooo

cg-kotor......pojma nemas koliko!!!katastrofa!!pakao!!!prosto mi dodje da se davim od dosade..
omca.jpg

Ima dana kada pobesnim na casu tj. stalno pricam,okrecem se,prosipam sarkasticni humor kad se desi neka nepravda,pa me stalno opominju.Mada,cesto sam i mirna,slusam pazljivo...Na casovima na kojima su dobri nastavnici uopste ne slusam,vec se zabuljim u njih da izgleda kao da ih slusam:lol:

Back