Kako se ponašaju prema ženi muškarci kojima je stalo...

Veza bez obaveza je moguća i takve znaju da traju duže od konvencionalnih ako se akteri drže pravila.

Nisu samo ppravila bitna, već i želja.
I šta to znači veza bez obaveza?

Meni se jednom desilo da sam na apliakaciji navela da sam otvorena za "without commitment" što su mnogi tumačili da želim biti sa bilo kim, nije mi jasno kako su to povezali. To što je bez obaveza ne znači da nije ozbiljno.

Bez obaveza znači šta?

Nisu samo ppravila bitna, već i želja.
I šta to znači veza bez obaveza?

Meni se jednom desilo da sam na apliakaciji navela da sam otvorena za "without commitment" što su mnogi tumačili da želim biti sa bilo kim, nije mi jasno kako su to povezali. To što je bez obaveza ne znači da nije ozbiljno.

Bez obaveza znači šta?
Bez obaveze da žive zajedno i da imaju zajedničku decu, bez obaveze da budu kako se to danas kaže ekskluzivni, bez napada posesivnosti i ljubomore, itd.

Mda, nego mnogi koji su navikli da budu single navikli su i na više paralelnih odnosa...
i to dosadi u nekom momentu pa se covek okrene i potrazi nesto ozbiljnije,zavisi u kojoj si fazi zivota pretpostavljam,
što reče jedan, ne bih bio Don Žuan da nisam sam.. Sreća je naći nekog ko se može posvetiti a da je sam.
Moze,ali to nista ne garantuje.

Back