крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.824
Сви приступају исто када им је стало, али свако у складу са својим могућностима.Skoro ni jedan muškarac nije opisao nikakvu razliku u pristupu.
Dkle, pristupaju svim ženama isto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви приступају исто када им је стало, али свако у складу са својим могућностима.Skoro ni jedan muškarac nije opisao nikakvu razliku u pristupu.
Dkle, pristupaju svim ženama isto?
Је л ти читаш шта пишеш?Danas ljudi uglavnom ne znaju ni šta hoće. Misle jedno, rade drugo, žele jedno, u praksi se ponašaju drugačije itd.
Imaju i neke motive koji se ne vide na pvi pogled. tipa ozbiljan muškarac, ostvaren u poslu, razveden velika deca, misliš ozbiljan, postavlja se ozbiljno, interesuje ga sve živo ne samo telo itd... Posle nekim pametnim potpitanjimashvatim da sve što želi jeste da zaboravi jednu ribu sa kojom se neobavezno viđa, koja ima dete i on ne zna šta će sa tim, želi zaborav prosto. Da li je i sam bio svestan šta u stvari želi od mene ne verujem. Ali čim sam odbila jednokratnu zabavu nije se više ni javio. Da li ljudi zaista znaju šta hoće ili tako ulaze u razne odnose u kojima spontano otkrivaju sami sebe.
Ја хоћу да купим Porsche 959, а немам ни за нову дачију.i po cenu da im se to ne sviđa?
To ne bi bilo dostojanstveno ni prema sebi ni prema drugome.
Kakav biyach brate.Братоу
дошао лик, нуди све, љубазан, понаша се културно. Она га оговара код других, каже да је паћеник, да јој се гади. Прича о неком од пре 10 година и замишља се. После опет дође неки такав исти, искористи и настави се круг.
"Ја сам сама", "Немам никога", "Женама је тешко",...
БратајKakav biyach brate.
P nek kukaju. Ja volim kad kukaju.Братај
то ти је редовно. Тако данас све ради.
Свака је имала прилику, а сада кукају.
Онда нема проблема.P nek kukaju. Ja volim kad kukaju.
3.bogatЈе л ти читаш шта пишеш?
Крени опет:
1. разведен;
2. озбиљан мушкарац.
Нема од тога ништа. Он да је озбиљан не би био разведен.
kaze se imucan, bogatstvo nisu pare.3.bogat
joj
Stalo do čega - seksa ili ozbiljne veze ? Ja ovde vidim da je akcenat na seksu....da uđu u vezu sa njom?
da se samo seksaju neko vreme /šema/?
da se par puta pojebu?
Ima li razlike i koja je? Mogu i detalji.
Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada? Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?
Da li oni o tome uopšte razmišljaju? /kao i o bilo čemu drugom/![]()
pa ja sam mislila dusevno bogat...kaze se imucan, bogatstvo nisu pare.
Сировији мушкарац ће одмах, или врло брзо, отворено рећи да хоће само секс.
Садржајнији мушкарци ће се потрудити око жене, додуше, у зависности до које мере их занима.
Ako svaki samo hoce sex to je pokazatelj da pucas previsoko, smanji ocekivanja ako zelis vezu a ne samo sex.Za sex moze svasta ,za vezu se trazi vise od zene.
Ako svaki samo hoce sex to je pokazatelj da pucas previsoko, smanji ocekivanja ako zelis vezu a ne samo sex.Za sex moze svasta ,za vezu se trazi vise od zene.Ne mislim da si ruzna ili tako nesto![]()
Nisam mislio nista lose , ako muskarac hoce samo sex ,obicno drzi odstojanje i kaze sta zeli, neki je vise drzak od drugog ali to je sustina, ako hoce vezu sa tobom onda ce se i potruditi da te osvoji tj vrijedis ulaganja vremena ,cekanja i ponasa se kako najbolje zna da te osvoji bar je kod mene tako ,razlika sigurno postoji jer sa drugom ces provoditi mozda i cijeli zivot. Nisam nisa lose mislio sa tim sto sam napisao u proslom postu jer i za mene to isto vazi i vecinu ljudi.Izvini, volela bh da te razumem, ali te ne razumem
Možda imaš nešto važno da mi saopštiš, ali pokušaj još jednom
Kako misliš da pucam previsoko ako svaki samo hoće sex? Neće svaki samo to, nego ja filtriram sve one koji žele nešto ozbiljno, jer ja nisam za to. Niti imam vremena, niti želimd a žvim sa nekim. Zapravo BI ja nešto lepo i duboko, ali na način da ne bude previše ono što se obično očekuje, da bude idealna kombinacija blizine i udaljenosti.
Kako vi to ljudi secirate samo veza, samo sex, valjda postoji nešto između. Valjda postoji još neko ko želi kao ja sex, ali i lepe trenuitke na planinarenjima, putovanjima, da se ponekad ispričamo, čujemo, ali bez tog da smo sad na vezi stalno i da smo kao par pred drugima.. Mislim, ok da to ide spontano posle nekog vremena, ali ljudi se zaleću i meni je to odbojno
Da, kod vas većine je to baš neka jasna granica ili ovo ili ono
Za vezu obicno trazis nesto bolje od sebe a samo za sex nije bas bitno ,ako si stalno sa visokim i vitkim zenama nekad pozelis i malu debeljucu np.Jedina bitna razlika između muškarca za vezu i za sex je samo u prilikama... da li nam se prilike poklapaju, godine života, planovi i to. A što se tiče osećaja zaljubljenosti, prijatnosti, osećaja u sexu, tu nema razlike.
Za vezu obicno trazis nesto bolje od sebe a samo za sex nije bas bitno ,ako si stalno sa visokim i vitkim zenama nekad pozelis i malu debeljucu np.
Mislim da vecina muskaraca razmislja kao i japa ok.
Razlikuju nam se koncepcije.
Тај није толико богат. Само делује. И деловао је озбиљно.3.bogat
joj
ma ja to sebi nesto navodim..Тај није толико богат. Само делује. И деловао је озбиљно.
Али није.
Интерес, као и увек.Jedina bitna razlika između muškarca za vezu i za sex je samo u prilikama... da li nam se prilike poklapaju, godine života, planovi i to. A što se tiče osećaja zaljubljenosti, prijatnosti, osećaja u sexu, tu nema razlike.
Мено је јасан тај концепт и имам израз за њега који сам сковао.Izvini, volela bh da te razumem, ali te ne razumem
Možda imaš nešto važno da mi saopštiš, ali pokušaj još jednom
Kako misliš da pucam previsoko ako svaki samo hoće sex? Neće svaki samo to, nego ja filtriram sve one koji žele nešto ozbiljno, jer ja nisam za to. Niti imam vremena, niti želimd a žvim sa nekim. Zapravo BI ja nešto lepo i duboko, ali na način da ne bude previše ono što se obično očekuje, da bude idealna kombinacija blizine i udaljenosti.
Kako vi to ljudi secirate samo veza, samo sex, valjda postoji nešto između. Valjda postoji još neko ko želi kao ja sex, ali i lepe trenuitke na planinarenjima, putovanjima, da se ponekad ispričamo, čujemo, ali bez tog da smo sad na vezi stalno i da smo kao par pred drugima.. Mislim, ok da to ide spontano posle nekog vremena, ali ljudi se zaleću i meni je to odbojno
Da, kod vas većine je to baš neka jasna granica ili ovo ili ono
Мено је јасан тај концепт и имам израз за њега који сам сковао.
То што ти желиш је сада модерно, али није уреду према другима.
Ovako i ja razmisljam,stresna mi je i pomisao da selim dete i "osudjujem" ga na zivot sa nekim.Ja već imam decu i ne želim da živimo sa nekim
Mislim, možda jednog dana kada oni odu svako na svoju stranu