Kako čovek može postoći stanje svesti da mu sopstveni fizički izgled bude nebitan, da bude slobodan od toga kako izgleda. Kako da to izvede? Kako skrenuti sopstvenu pažnju sa sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako čovek može postoći stanje svesti da mu sopstveni fizički izgled bude nebitan, da bude slobodan od toga kako izgleda. Kako da to izvede? Kako skrenuti sopstvenu pažnju sa sebe?
astralnom projekcijom
Kako skrenuti sopstvenu pažnju sa sebe?
to ne razumem
koliko vremena dnevno provedeš ispred ogledala?
dakle, puna pažnja tada usmerena je na sebe... to umara....
a nije rešenje ni ignorisati ogledalo.....
ahahah to : )
je l ozbiljno
pa uvek ces nekom da se ne svidish, cak i da si apolon
što je čoveku toliko bitno kako izgleda i da li je lep/ružan, kako da ne budemo robovi toga ???
to mi je i palo na pamet, oterati sve u k vezano za narcizam......
Cekaj, koliko vremena provedes ispred ogledala i kako sebe dozivljavas sto se tice lepote i ruznoce?
Пусти косу.meni se ne sviđa oblik moje lobanje, a to ne može da se popravi
možda je mislio kako se psihološki pomiriti sa tim
učestalo se gledam. ružan sam. ali naiđu momenti kada se svidim sebi, i onda sam u dilemi... uglavnom, kad vidim da sam ružan negiram to, pokušavam da se vadim kao do svetla je, loše je ogledalo, slike itd... svestan sam da moram da se pomirim sa tim i da prihvatim da sam ružan, ali refleksno pokušavam da odbacim realnost i onda se vrtim u krug....
Пусти косу.
убр, чини ми се постављач теме тролује.