ona sada je happy.....ali i ja...bilo je pusto,tada sam se smejao i gledao bar 3 filma po parchicima....slushajuci..@PSD... @Zile...neprevazidjeni-posle White....exexex//zamera mi istoriju.....//-------pa zato nam i jeste ovako!
@pirattika&Iznogud-a---------2 creva....reper-filozof i Shang Tsung--podmladjeni...ps. Bolji je DE niro!
jachi je!!!
@Borq---IT...ono.....hahhaha....SSpilberg,Stalone,Seagal...kao skorpija,mnozi se sama!
@bohemi---vratila avatar....on my pleasure!....
@Sanha---she respect me a little...Bg-girl
@prfimare-isti decko od moje komshinice,....faca...
@buliit-jedan reper sa kim sa pre se dryzio stalno,isti...
@PSD-kada bih se upoznao rekao bih huligan ,siledzija,(ko neki glavonja iz NSsto stydura,glavonja)....jer ima ty facu
@whitenicky za njega sam rekao kralj....x 2.......podseca me na jednog decka iz kk Drafta...Cuba,po faci.....za njga bih rekao da ga ne znam,kao sto i jeste...da je On opysten BEZ ustezanja...zna kako god da pricha....
@livia......xexexe witch kao i @lilysid....kultne stvari....metalci..XAXAXAAXx........a sada intro iz Age
of Wonders 1
@Goldfish-lepa devojka...razume.....i "pishi brishi..."
@punkkiss--ne znam sto sam se uzbudio tako kod nje...CUDNO...ako je plava,ne volim bas svakakve....
@smokvica8-----malo,malo.....pa ce da me nervira XAXAXXX.....bilo,mozda sam se tako osecao...volim decu,ali ne i obaveze.......tako da razmisljamo podizanju svoje dece
@Silent Bob-----djubre iz skole....nesto nas je vezalo.....ali nas i razdvojilo,logicno zauvek
@Wilk----brate jedino si mi ti gotivan iz Va...da znash(ako me budes pratio chisto da ti kazem)
@katta----mislim da znam ko si......da li je moguce,da sam bio slep...?!?????? koja Koincidencija--->UTISAK svih utisaka,ako se poklopi.....necu moci sebi da oprostim...xa!
@luckatsta nije ukapirala.....sta sam hteo da kazem,RAZUMEM!
@Buggy-----odusevio me svojom moci zapazanja........nije bilo tesko!
@Aleksej_Baso----sada je IN u NS.....Aca Lukas...nisi morao zbog mene
@Ko vozi koze---sta ce njoj onaj avatar,kad znamo da nije plava.....???....sta da joj napishem!??!?
@Nedodirljiva88---->napokon, i ona uchi sa godinama......tesko je nekom to ,palo!
@psiholgue----odrzava forum u zivotu--da ne bude dosadno njegove postove chitam za kraj,ponekad
@Hatorka-------ne mirishem se saa njom nesto....osetljiva,kao i sve devojke koje sam znao nekada!...!!!....
@.ACAbgd.82-super su mu teme...a i dobar je za pljuvanje!

@general PREDATOR------od njega ....me glava boli....slaze se sa avatarom sve sto napise ja ga zamisljam,...xaxaxaa...........on,Zile i PSD(ponekad)....kad krene THE best 3.u forumy...
-----sto bi rekao pirattik.....sada znam da su ovi ludji od mene i manib. 1000%...axaxaxa
--imao sam potrebu da se olaksham........XXAXAXAX.prednost sekacha
..................CUDNO,cudno.....osecam se malo bolje //Health//,ali da ....K.D..mozd moja ......ne!?