Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sad ne znam kako da javim onim dvema konobaricama na moru koje su mi slale poljupce i mahale u Budvi ponoseci se :D sto su one tu stigle na more sa torbama a ja jos nisam,kako su one ustvari curke.Kako ja nikad ne bih bila konobarica i tako to.Sad me to muci kako da im javim.Ako ih neko poznaje nek im javi, stigle su u utorak na more u Budvu sa torbama oko 2 sata popodne.

I jos, kako da javim Dejanu da sam ga iskoristila, zato sto je bio mnogo mlakonja odlucila sam da ga zapalim pa sam rekla to sto sam rekla i tako sam ga zapalila. Ne bih ja njega tako uvredila da prethodno nije on potkacio mene, a ja sam videla da mogu da ga iskoristim i onda sam ga potkacila i to dobro. Usmerila sam svu njegovu energiju na sebe, postao je moja odana dvorska luda. Posle su mu se pridruzile i jos mnoge dvorske lude.A semu sam provalila sa nekom Marijom u srednjoj skoli, odnosno nju sam prvo tako potkacila na taj nacin.Poslacu mu SMS.Najvaznije je u toj igri bilo samo da meni bude cista savest, u fazonu ne diram nikoga dok on ne dira mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back