Kako se osećate danas?

Nervozna sam. Prvo sam se raspravljala sa jednim komšijom u vezi nekih radova u zgradi. Zatim sam ovde pokušala 4 puta da otvorim temu, ali fotka koja prati tekst stalno se pomerala, ne znam zašto.. Odustala sam, otvoriću temu sutra.

Čekam da vidim šta će me po treći put iznervirati 🙂 to obično ide tako.

Nervozna sam. Prvo sam se raspravljala sa jednim komšijom u vezi nekih radova u zgradi. Zatim sam ovde pokušala 4 puta da otvorim temu, ali fotka koja prati tekst stalno se pomerala, ne znam zašto.. Odustala sam, otvoriću temu sutra.

Čekam da vidim šta će me po treći put iznervirati 🙂 to obično ide tako.
Odluka ala Skarlet O Hara :)

Jednom mom relativno bliskom prijatelju-poznaniku umrla je majka. Saznala sam tek danas, kada je već sahranjena...Tužno..sada je ostao potpuno sam, bez uže porodice..
Biće mu veoma teško. Sada razmišljam o njemu..dobro je što ima tetke, stričeve, braću od stričeva, bar u ovom prvim danima neće biti sam.

Malo me boli glava..

Jednom mom relativno bliskom prijatelju-poznaniku umrla je majka. Saznala sam tek danas, kada je već sahranjena...Tužno..sada je ostao potpuno sam, bez uže porodice..
Biće mu veoma teško. Sada razmišljam o njemu..dobro je što ima tetke, stričeve, braću od stričeva, bar u ovom prvim danima neće biti sam.

Malo me boli glava..
Их, па није сам, видиш колико њих је около, а и ти

"O ljudima treba da se govori tako kao da su napravljeni od najkrhkijeg stakla. Kao da bi i najmanji udarac mogao da ih razbije. Mi jedni o drugima ništa ne znamo, ljude koji su nam bliski, koji žive pored nas možemo da napipavamo kao obrise, kao slepi ispupčena slova. Sve što je dublje ne vidimo. Ni sebe ne vidimo jasno. Ali izgovorena reč ostaje na svetu i ne nestaje. Uvrediti čoveka je veliki i nepotreban greh. Na svetu postoje knjige, politika, muzika, umetnost i mnoge druge stvari o kojima može da se priča. Još mi je tužnije kad čujem kad neko nekoga 'sredi' u dve reči. Kao da te blesave, prazne reči uopšte nešto o tom čoveku govore. Kao da glup čovek ne može da bude pametan, a inteligentan glup. Kao da čovek ima samo jednu osobinu, kao da se ne razvija iz meseca u mesec, kao da se ne bori sa svojim osobinama, kao da ih ne gubi i ne dobija nove. U svakom čoveku postoji tačka gde se sve koncetriše, sabira i ukršta. Tačka u kojoj se nalazi stvarni problem tog čoveka, živi konflikt koji mu daje život ili ga ubija. Čime ste vi zaslužili pravo da nekome kažete: ti si ružan, ti si slabić, ti ništa ne umeš!"

(Milena Jesenska, Čovek čini odelo,1927. godina)

Glavobolja izlečena uz Kafetin, prehladu rešavam uz Paracetamol. Ceo dan se osećam onako.. Ne treba mi prehlada kada od nedelje imam obaveze.

Znam zašto sam prehlađena, svaki čas luftiram ovde, izlazim na terasu ( u dvorište ) bez džempera ili jakne i eto.. :dash:

Išla sa mamom u Lagunu. Kupile smo prvo 6 knjiga ( jedna je za sestru ) i vratile se po knjigu "Smrt na sandolovom kocu" Mo Jena.

Za 3 knjige bio je popust 40 posto, za ostale 10 ili 20 posto.

Ako ne bude nekih ok novih knjiga na kraju godine, neću ići na "Zimsku Noć knjige".

I posledica boravka u klimatizovanim autobusima i sunčanim pešačkim prelazima je glavobolja..a taman sam se ponadala da neću u skorije vreme da pijem Kafetin.😎
Mene jedno duze vreme mucile glavobolje ove godine, nakupilo se sve i svasta, pa me verovatno i sustiglo ali imao sam i problem sa zubom, pa kako to vec resavam, zalecujem bolje je...verovatno je i to uticalo.
Tako da mogu da kazem trenutno onako sam solidno, nista posebno.

Back