- Poruka
- 8.934
što nepiješ pobogu??
Plašim se česte upotrebe tih lekova, i kada ih pijem obavezno pijem i Nolpazu. Diklofenak duo i ostali lekovi protiv bolova tokom vremena mogu da izazovu čir na želucu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što nepiješ pobogu??
Odluka ala Skarlet O HaraNervozna sam. Prvo sam se raspravljala sa jednim komšijom u vezi nekih radova u zgradi. Zatim sam ovde pokušala 4 puta da otvorim temu, ali fotka koja prati tekst stalno se pomerala, ne znam zašto.. Odustala sam, otvoriću temu sutra.
Čekam da vidim šta će me po treći put iznerviratito obično ide tako.
posle kupanje se uvek covek bolje oseca i sam sebi a i okoliniПосле базена, одлично! Препорука! Може и други спорт, ко је смрза, мада је и то здраво буђење
познато ми је па се насмејахOsećam se dobro, samo pomalo tužno..ali srediću se..Ne vredi da se nerviram zbog internet društvene mreže zvane - forum.
Их, па није сам, видиш колико њих је около, а и тиJednom mom relativno bliskom prijatelju-poznaniku umrla je majka. Saznala sam tek danas, kada je već sahranjena...Tužno..sada je ostao potpuno sam, bez uže porodice..
Biće mu veoma teško. Sada razmišljam o njemu..dobro je što ima tetke, stričeve, braću od stričeva, bar u ovom prvim danima neće biti sam.
Malo me boli glava..
E pa cuvaj se bolje.Glavobolja izlečena uz Kafetin, prehladu rešavam uz Paracetamol. Ceo dan se osećam onako.. Ne treba mi prehlada kada od nedelje imam obaveze.
Znam zašto sam prehlađena, svaki čas luftiram ovde, izlazim na terasu ( u dvorište ) bez džempera ili jakne i eto..![]()
Mene jedno duze vreme mucile glavobolje ove godine, nakupilo se sve i svasta, pa me verovatno i sustiglo ali imao sam i problem sa zubom, pa kako to vec resavam, zalecujem bolje je...verovatno je i to uticalo.Išla sa mamom u Lagunu. Kupile smo prvo 6 knjiga ( jedna je za sestru ) i vratile se po knjigu "Smrt na sandolovom kocu" Mo Jena.
Za 3 knjige bio je popust 40 posto, za ostale 10 ili 20 posto.
Ako ne bude nekih ok novih knjiga na kraju godine, neću ići na "Zimsku Noć knjige".
I posledica boravka u klimatizovanim autobusima i sunčanim pešačkim prelazima je glavobolja..a taman sam se ponadala da neću u skorije vreme da pijem Kafetin.![]()
Mene unistise ove promene sata i tako svake godine, a nesanica ...to mi je skoro ko dobar dan.Ovih dana osećam pospanost iako sam dobro spavala. Možda je razlog što nisam dobro spavala tokom tropskih noći, pa mi je potrebno da se dobro naspavam.