nedodirljiva posebna vrsta zivota na zemlji..
nisam imala potrebu da idem kod dr, a za ono za sta su mi trebali - placala sam privatno..detetu isto..
dok joj nije zatrebala overena zdravstvena za sistematski pregled na studentskog poliklinici..
privana firma registrovana na mene..sve doprinose i poreze svakog meseca uredno placala i u poreskom sve op obrasce uredno overavala..
kad sam odnela da mi overe knjizicu, plavusa u nedodirljivoj zoni sa cudjenjem prokomentarise da ista nije overena pune dve godine

!
nije, jer mi nije trebala..
onda je sa kaziprstom desne ruke nabola slova na tastaturi ( da se kladimo da joj nece dugo trajati

)iz treceg pokusaja i konstatovala da moje uplate iz citavog perioda nemaju u evidenciji..

zna se put - u poresko da JA vidim zasto podaci nisu prebaceni u socijalno..
salterska radnica u poreskom na moje pitanje kako cemo, ospe najsocnije psovke po salterusi iz socijalnog i kaze - NISTA BRE NE RADE!!! ZNATE KOJA STE PO REDU DA VRACAJU?!? STA ME BOLI biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip I STA VAS BOLI STO ONI NE ZNAJU DA KORISTE PROGRAM!! NEK SE OBRATI SVOM SEFU, A NE MENI DA PRAVI DODATNI PROBLEM!! NE DAM POTVRDU! ODNESITE JOJ KOPIJU OP OBRASCA!!!
vidim ja, bice seksa

odem iskopiram sve OP i opet stanem ispred neprobojnog stakla..
plavusa u socijalnom cacka nokte..
ja joj kazem, ne daju iz poreskog donela sam kopiju..
ona opet nesto mrmlja sebi u bradu, sumanuto udarajuci tastaturu (ne shvatajuci da se kompjuter nalazi na drugom mestu, a ne u tastaturi)..
a onda kaze - ja ne mogu ovako..ovo nista ne radi..idite da se zalite kod sefa..
e tu je bio kraj!
dosla sam tahj drugi put prilicno smirena i svesno kontrolisana..
a onda sam joj svasta rekla recnikom sluzbenice iz poreskog

i zavrsila sa - problem imas ti jer ti je mozak isprao blans, a tog nisi ni svesna!
ako neko treba da ide kod sefa ici ces ti da mu kazes da ti sistem ne radi ili da ne umes da ga koristis, a ja ako odem - ostaces bez posla! jer necu da idem kod sefa, nego kod gradonacelnika..pa ce tvoj posao da radi neko ko zna, a ti se nikad vise nigde neces zaposliti posle toga!
knjizica mi je overena za sekundu.
od dokumentacije - nista vise nije trazila.
nedodirljiv sloj zaboravlja da im je posao da OPSLUZUJU I SLUZE GRADJANIMA, u tvom slucaju studentima..
ko ima ostecen nervni sistem nek ne konkurise za to radno mesto pobogu!