- Poruka
- 46.570
Sotona se pobrinuo da Bozje ime ukloni iz nekih prevoda BiblijeŠta se buniš.
Mi imamo onu drugu Bibliju. Bez Jehove. Onu stariju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sotona se pobrinuo da Bozje ime ukloni iz nekih prevoda BiblijeŠta se buniš.
Mi imamo onu drugu Bibliju. Bez Jehove. Onu stariju.
ti si u sekti a ne ja
ja se drzim izvornog hriscanstva
ti gledas puno horor filmove
da li znas poreklo krsta?
http://www.nazarite.net/satanic-symbols.html
The cross can be dated back to ancient Babylon and the worship of the sun-gods Mithra and Tammuz.
In fact the cross was not used by Christians until the fourth century after Emperor Constantine (a pagan sun-worshipper) had a vision of the cross in front of the sun.
jel treba prevod?
Krst potice iz Vavilona i obozavanja Boga Sunca Mitra i Tamuza.
U osnovi, krst nije koriscen od strane hriscana sve do 4 veka nakon sto je Imeratro Konstantin paganski obozavalac Sunca imao viziju krsta ispred Sunca.
Tako je zato se4 ja drzim Hristove reci a ne nekavih paganskih idola1. Korinćanima 1,18 Jer je reč krstova ludost onima koji ginu; a nama je koji se spasavamo sila Božija.
Koja je to crkva koja se odrekla Bozjeg imena?
koja je to crkva koja ima paganske doktr5ine i obicaje?
koa salje ljude u rat
koja se bavi spiritizmom
Tako je zato se4 ja drzim Hristove reci a ne nekavih paganskih idola
krst je paganski simbol to smo utvrdiliNe samo reči Hristove nego i krsta Hristova. Kao što se držao apostol Pavle:
" A ja, Bože sačuvaj, da se čim drugim hvalim osim krstom Gospoda našega Isusa Hrista " (Gal. 6.14)
Isus Navin je bio od Boga postavljen a bio je najveći izraelski ratnik.koa salje ljude u rat
krst je paganski simbol to smo utvrdili
sta da me boli ja sam protiv svega toga loseg navedenogBoli te, a?
Pa i treba da boli.
Ne možeš da daš odgovor na moje pitanje?
Pa naravno da ne možeš. Jer ga nemaš.
Galatima 6:14 A ja se ne želim ničim hvaliti, osim mučeničkim stupom našega Gospodina Isusa Hrista,
Mucenickim stubom...A Pavle se njime ponosi. Izgleda on bio paganin?
Kakav crni stup. Isus je razapet na krstu. To je bio način kažnjavanja razbojnika kod Rimljana. Čitaj malo istoriju.
sta da me boli ja sam protiv svega toga loseg navedenog
tsko je
Isusa su Rimljani pogubili
naravno da znam istoriju vi je ne znate

Da znaš istoriju, znala bi da je kod Rimljana postojalo razapinjanje na krstu a ne na stupu. Turci su nabijali na stup, tj. kolac, ali hiljadu i kusur godina kasnije.![]()
kako god da okrenes krst je paganski simbolDa znaš istoriju, znala bi da je kod Rimljana postojalo razapinjanje na krstu a ne na stupu. Turci su nabijali na stup, tj. kolac, ali hiljadu i kusur godina kasnije.![]()

kako god da okrenes krst je paganski simbol![]()
kako god da okrenes krst je paganski simbol![]()
Pavle se ponosio mucenickim stubomKako god okreneš Pavle se ponosi njime.
Apostol Pavle "plačući govori o mnogima koji žive kao neprijatelji krsta Hristova". (Flplj. 3.18).
Jesi li ti neprijatelj krsta Hristova?