Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam mislila na preuveličane..nego baš na prave PROBLEMČINERealno je vecina preuvelicana samo treba to sto pre shvatiti..da ne ulazimo sad u zdravlje i neke bezizlazne situacije na poslovima..u svakom slucaju iz ove perspektive nervirao sam se mnogo puta zbog budala umesto da sam ih terao u 3 lepe
ignorisanje često opali po turu...ignorisem ih i bavim se manjim koji postanu veliki
i, sad to da nas tješi?To da smo VELIKI?veliki ljudi - veliki problemi..
ja drmnem jedan bromazepam
hm, da...sličnoMoji mali problemi mi se čine velikim...jer im ja pridajem značaj. A kako se nosim, ne najbolje. Sporo učim i to na sopstvenim greškama.
istina...Tesko....kada sam previse oprezna, posumnjam da sam paranoicna, da ne bi upala u to stanje, kazem sebi opusteno i nahebem...kako god dupe ti je uvek pozadi.
dobro ako ti dođe ovako svakih 25 godinaJa sam inace jako pozitivna i strpljiva osoba koja sve radi da izbegne probleme, od kulturnog ponasanja do zdravog zivota. Lako podnosim probleme i bas me je tesko iznervirati.
Desilo se jednom da sam pokusavala da nadjem resenje pa nisam uspela pa sam trazila pomoc pa sam blokirala i povukla se u sebe pa tako jedno tri godine i onda mi je pukao film. Prvi i jedini put za 25 godina.
Kad mi je puk'o film razlupala sam pola stana, prstalo je staklo i malter na sve strane, oterala sam sve u tri lepe, da mi je neko u tom trenutku jednu rec rekao ubila bih ga u trenutku bez razmisljanja.
Poucena tim iskustvom cinim apsolutno sve sto mogu da do problema ne dodje. To je moj nacin, prevencija![]()
može bit, al ne smatram to velikim problemom, he heко их дели на велике и мале је у проблему.
blago tebi..."kad se desi nesto lose kazem ono kog ga yebe "![]()
nisam mislila na preuveličane..nego baš na prave PROBLEMČINE
a, an zdravlj ne, da smo mi svi živi i zdravi...
...
slobodno daj neke primere kazem imao sam neke..ali sad zreliji vidim da nisu toliko veliki u poredjenu kad je covek bolestan i nemocan
Realno je vecina preuvelicana samo treba to sto pre shvatiti..da ne ulazimo sad u zdravlje i neke bezizlazne situacije na poslovima..u svakom slucaju iz ove perspektive nervirao sam se mnogo puta zbog budala umesto da sam ih terao u 3 lepe
DAKLE?