Pod hitno da prestaneš da piješ. Ti nisi za alkohol definitivno.
Znači ne zerku i nikad.
Znači ne zerku i nikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra xDNe, ne, evo ti recenice za njega....pricacemo za 6 meseci kad se rastreznim...samo to kazi...
To nije bukvalna recenica..
ma jesam bre, nego ne pijem generalno, a i kad popijem sam samo veseljak, nisam problematičanPod hitno da prestaneš da piješ. Ti nisi za alkohol definitivno.
Znači ne zerku i nikad.
Nisi procitao ono gde pise Tacka......cak i da si spavac.....ne menja delirijum tremens...ma jesam bre, nego ne pijem generalno, a i kad popijem sam samo veseljak, nisam problematičan
Nisi problematičan u smislu agresije ali ti oslabljuje karakter pa donosiš pogrešne odluke.ma jesam bre, nego ne pijem generalno, a i kad popijem sam samo veseljak, nisam problematičan
to verovatno, da nisam ni svestan. Dobar savet. Pijes li ti?Nisi problematičan u smislu agresije ali ti oslabljuje karakter pa donosiš pogrešne odluke.
Retko, nisam fan alkohola. Radi me pozitivno, baš sam vesela, ali se nikad nisam napila da nemam kontrolu.to verovatno, da nisam ni svestan. Dobar savet. Pijes li ti?
pametnoRetko, nisam fan alkohola. Radi me pozitivno, baš sam vesela, ali se nikad nisam napila da nemam kontrolu.
Takva mi je genetska predispozicija. Da me radi kao tebe, ne bih pila ni kap.pametno
odkud ti znas kako mene radi?Takva mi je genetska predispozicija. Da me radi kao tebe, ne bih pila ni kap.
Kao što sam bacila cigarete jer nisam imala meru.
Zna ceo forumodkud ti znas kako mene radi?![]()
reci mi xDZna ceo forum
Napisao si sam, šta sad izvodišreci mi xD
a to, pa nije celi forum citao, sta me zbunjujes.Napisao si sam, šta sad izvodiš
Hvala na dobrim komentarima svima, veoma poucno
hvala tiNadam se da ćeš sa prijateljom da središ odnose. I sa porodicom.