gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Ako sam nešto zahebala, u stanju sam da kažem : ,,IZVINI:" Sad ne znam da li sam humanista ili prosto neću da me koči osećaj krivice. Haha, kombinacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vas cesto obuzima osjecaj krivice prema nekome i kako se nosite sa tim? Ima li potrebe sebe muciti necim sto je proslo i ne moze se vratiti i ispraviti?
Zasto neki ljudi u vezi svega imaju osjecaj krivice.... preispituju se zasto su to napravili, kako, jesu li mogli bolje,,, a neki se jednostavno ni u mislima ne vracaju na to. Sigurno je da je lakse ziviti onima koji se ne zamaraju onim kako i zasto su nesto ucinili, a kako ovi drugi da sebi olaksaju zivot?
Ti što se kaju i konstantno imaju nekakav osećaj krivice su jedna od najogavnijih stvorenja što postoje.. Kajanje i krivica su stvoreni za slabe duhove koji pre svega sebe vole da samosažaljevaju. Oni kojima je stvarno krivo nešto promene, a ne razbijaju glavu tim. I ne, nije lakše živeti ovim drugima, naprotiv.
Trudim se da uvek budem iskrena prema sebi samoj i pravedna. Ako zgrešim i imam osećaj krivice, spremna sam i da priznam tu krivicu i da se nosim sa tim. Drugi da mi nabace osećaj krivice ne mogu.
Ti što se kaju i konstantno imaju nekakav osećaj krivice su jedna od najogavnijih stvorenja što postoje.. Kajanje i krivica su stvoreni za slabe duhove koji pre svega sebe vole da samosažaljevaju. Oni kojima je stvarno krivo nešto promene, a ne razbijaju glavu tim. I ne, nije lakše živeti ovim drugima, naprotiv.
Kako objašnjavaš to što, mada je prejako poređenje, masovne ubice gotovo nikada nemaju osećaj krivice za zlodela koja su počinili.....kako ćeš postati bolji čovek, ako sebe ne preispitaš, i priznaš sebi da di pogrešio....ja se duboko grozim ljudi sa ovakvim mišljenjem....naravno da sa osećajem krivice se treba boriti tiho u sebi, i ne opterećivati druge....borba sa sobom je jedna od najtežih borbi.....
осећај кривице није довољан
енергију треба преусмерити са осећаја кривице на исправљање својих поступака
Da li vas cesto obuzima osjecaj krivice prema nekome i kako se nosite sa tim? Ima li potrebe sebe muciti necim sto je proslo i ne moze se vratiti i ispraviti?
Zasto neki ljudi u vezi svega imaju osjecaj krivice.... preispituju se zasto su to napravili, kako, jesu li mogli bolje,,, a neki se jednostavno ni u mislima ne vracaju na to. Sigurno je da je lakse ziviti onima koji se ne zamaraju onim kako i zasto su nesto ucinili, a kako ovi drugi da sebi olaksaju zivot?