KAKO SE NA HRVATSKOM KAZE......

• Začetnik teme Začetnik teme Sisoje iz Sapca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo nije provala, stare ziva istina (licno sam bio svjedok)

RAtni radio izvjestac (Smiljko Sagolj) izvjestava preko radija sa ratista HVO i Armija BiH:
"Postrojbe HVO-a su na ucestale atake Armije BiH uzvratile paljbom iz (pazi sad):
PROTUZRAKOMLATNIH STROJNICA na njihove polozaje....
Ko pogodi o cemu je rijec vodim ga na cevape kad dodje u SA, jel posteno od mene?!

HAj vozdra

SA 071:
Ovo nije provala, stare ziva istina (licno sam bio svjedok)

RAtni radio izvjestac (Smiljko Sagolj) izvjestava preko radija sa ratista HVO i Armija BiH:
"Postrojbe HVO-a su na ucestale atake Armije BiH uzvratile paljbom iz (pazi sad):
PROTUZRAKOMLATNIH STROJNICA na njihove polozaje....
Ko pogodi o cemu je rijec vodim ga na cevape kad dodje u SA, jel posteno od mene?!

HAj vozdra

Protivavionske rakete?!? :D :D :D

Vodis na cevape?!?

zagrepćanka:
nije uopće duhovito. ja sam iz zagreba i tak se ne kaže,prijatelji moji.naprotiv,govori se isto kao i kod vas. jedino se avion kaže zrakoplov ili cd-nosač zvuka ili sport-šport. a i to ovisi o onom ko to želi govoriti. većina nas govori 1.varijantu.
E da znaš da mi je laknulo. Taman sam na ovo tastaturno tipkalo hteo da dobacim još nešto, kad ono i kod vas sve isto. Pa za kojega smo se onda "milokliza" razdvajali?

Sisoje iz Sapca:
ZET-sestrojeb,ONANISANJE, DRKANJE-miloklizni rukodrm,*****-miloguz,OVCA-cetvoronozno vuneno travocupkalo a na Bosanskom PATULJCI-raja do jajaWC SOLJA-izmet fildzan, POKRETNE STEPENICE-samopiceci basamak,TENK-belaj bager.AKO ZNATE NEKE NOVE IZRAZE-NAPISITE. POZDRAV
Mala ispravka. DRKANJE je po novom pravopisu (varijanta XXLMII) promenjeno u RUKOBLUD! Pozdrav.

k-swiss_z:
zagrepćanka:
nije uopće duhovito. ja sam iz zagreba i tak se ne kaže,prijatelji moji.naprotiv,govori se isto kao i kod vas. jedino se avion kaže zrakoplov ili cd-nosač zvuka ili sport-šport. a i to ovisi o onom ko to želi govoriti. većina nas govori 1.varijantu.
VOZ-VLAK!
Eto znam i ja nesto.
u stara vremena u Kotoru malu djecu su plasili "budi dobar ili ce ti doci Crnogorac"

Back