Gost
Anonymous:Kocijasu kazu" Visoko sjedeci u dupe gledeci",a kais je "Okolo trbusni pantalo drzac"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Kocijasu kazu" Visoko sjedeci u dupe gledeci",a kais je "Okolo trbusni pantalo drzac"![]()
SA 071:Ovo nije provala, stare ziva istina (licno sam bio svjedok)
RAtni radio izvjestac (Smiljko Sagolj) izvjestava preko radija sa ratista HVO i Armija BiH:
"Postrojbe HVO-a su na ucestale atake Armije BiH uzvratile paljbom iz (pazi sad):
PROTUZRAKOMLATNIH STROJNICA na njihove polozaje....
Ko pogodi o cemu je rijec vodim ga na cevape kad dodje u SA, jel posteno od mene?!
HAj vozdra
Jarane blizu si pravo, vec raspaljujem rostilj!!!Alo:Je l` protivavionska odbrana? A cevapi?
protiv helikopterskih automataSA 071:Jarane blizu si pravo, vec raspaljujem rostilj!!!Alo:Je l` protivavionska odbrana? A cevapi?![]()
Ti si bio najblizi/a. Radilo se o protivavionskim7helikopterskim mitraljezima !Alo:Je l` protivavionska odbrana? A cevapi?
KAKO U BIH ZOVU BALERINU ZVRK HANUMAninacarica87:OLUK-okolokucno vodopishalo
E da znaš da mi je laknulo. Taman sam na ovo tastaturno tipkalo hteo da dobacim još nešto, kad ono i kod vas sve isto. Pa za kojega smo se onda "milokliza" razdvajali?zagrepćanka:nije uopće duhovito. ja sam iz zagreba i tak se ne kaže,prijatelji moji.naprotiv,govori se isto kao i kod vas. jedino se avion kaže zrakoplov ili cd-nosač zvuka ili sport-šport. a i to ovisi o onom ko to želi govoriti. većina nas govori 1.varijantu.
Anonymous:KAKO U BIH ZOVU BALERINU ZVRK HANUMAninacarica87:OLUK-okolokucno vodopishalo
Mala ispravka. DRKANJE je po novom pravopisu (varijanta XXLMII) promenjeno u RUKOBLUD! Pozdrav.Sisoje iz Sapca:ZET-sestrojeb,ONANISANJE, DRKANJE-miloklizni rukodrm,*****-miloguz,OVCA-cetvoronozno vuneno travocupkalo a na Bosanskom PATULJCI-raja do jajaWC SOLJA-izmet fildzan, POKRETNE STEPENICE-samopiceci basamak,TENK-belaj bager.AKO ZNATE NEKE NOVE IZRAZE-NAPISITE. POZDRAV
Cheaf:
ninacarica87:OLUK-okolokucno vodopishalo
u stara vremena u Kotoru malu djecu su plasili "budi dobar ili ce ti doci Crnogorac"k-swiss_z:VOZ-VLAK!zagrepćanka:nije uopće duhovito. ja sam iz zagreba i tak se ne kaže,prijatelji moji.naprotiv,govori se isto kao i kod vas. jedino se avion kaže zrakoplov ili cd-nosač zvuka ili sport-šport. a i to ovisi o onom ko to želi govoriti. većina nas govori 1.varijantu.
Eto znam i ja nesto.