Kako se koji znak zavodi?

Procitaj svoj post i uvidi sam koliko si kontradiktoran. Ti ne razumes da to kako ti opazas ne mora da bude svacija istina. I ne vidim zasto pokusavas konkretno mene sad da ubedis kako stvari funkcionisu, posto je to potpuno besmisleno, bezveze trosis i moje i svoje vreme, jer nemas argumente ni za sta samo isprazno filozofiranje. Pritom ides u off.

Uzgred, sta si u horoskopu ? :)

Procitaj svoj post i uvidi sam koliko si kontradiktoran. Ti ne razumes da to kako ti opazas ne mora da bude svacija istina. I ne vidim zasto pokusavas konkretno mene sad da ubedis kako stvari funkcionisu, posto je to potpuno bespredmetno i bezveze trosis i moje i svoje vreme, jer nemas argumente ni za sta samo isprazno filozofiranje. Pritom ides u off.

Sta mislis sta sam da vidim koliko dobro procjenjujes

Procitaj svoj post i uvidi sam koliko si kontradiktoran. Ti ne razumes da to kako ti opazas ne mora da bude svacija istina. I ne vidim zasto pokusavas konkretno mene sad da ubedis kako stvari funkcionisu, posto je to potpuno besmisleno, bezveze trosis i moje i svoje vreme, jer nemas argumente ni za sta samo isprazno filozofiranje. Pritom ides u off.

Pa imas li ti argumente da ovo sto ja pricam je skroz pogresno

Sta mislis sta sam da vidim koliko dobro procjenjujes
Ili Bik ili Skorpija. Fiksni znak je sigurno, mozda vise naginjes ka Skorpiji. A i Skorpija je posebno sklona procenjivanju.
Pa imas li ti argumente da ovo sto ja pricam je skroz pogresno
Ja tebi ni ne pokusavam da promenim tok misli, niti da te ubedim da je to pogresno. Postujem da je to ispravno za tebe, ali nema potrebe da nameces to konkretno sad meni, jer kao sto rekoh, besmisleno je i za mene nije istina. Svoje ne namecem nikome. :)

Ili Bik ili Skorpija. Fiksni znak je sigurno, mozda vise naginjes ka Skorpiji. A i Skorpija je posebno sklona procenjivanju.

Ja tebi ni ne pokusavam da promenim tok misli, niti da te ubedim da je to pogresno. Postujem da je to ispravno za tebe, ali nema potrebe da nameces to konkretno sad meni, jer kao sto rekoh, besmisleno je i za mene nije istina. Svoje ne namecem nikome. :)
Ne namecem ti ja svoje misljenje ti ne razumijes kako ja funkcionisem ja ti necu dati komentar ni na jedan tvoj post ako se slazem sa tim 100 posto.Iznosim samo svoj stav jesam li ja ismijavao tvoj stav ne jesam li ti u mojim pisanjima pisao moras da mislis kao ja ili pogresno mislis naravno da nisam to sto je tebi djelovalo po nacinu na koji pisem kao neko ubjedjivanje to je druga stvar.I dobro pogadjas ja sam Skorpija.Ali imas uvijek onaj stav iz pticje perspektiv taj iznosim nikada licni moje neka uvjerana ubjedjenja ideal neki kako ja posatram stvari nema nikakve veze sa ovim sto sam dosada pisao to je moja licna stvar

Posto se predstavljas kao neko ko koliko toliko poznaje astrologiju, vecu glupost mislim da nisi mogao da napises.. :)
Glupost je tvoj astroloski znak nedoreceni svaka ideja vam je gubitnicka nista sto zapocenete nikada ne zavrsite i ta pamet koju imate vam je zasnovana na bezumlju ocete progres vizije ideje neke jedino za sta valjate je da pravite kompjutere i razvijate tehnologiju

Back