Kako se koji znak zavodi?

Svakoj zeni i svakom muskarcu ce najvise srece i zivota donijeti osoba cije Sunce ili Jupiter gadja Mjesec te osobe a najvise Jupiter.Ko ima mjesec u vodoliji neka uvijek trazi osobe sa Suncem i Jupiterom u Vodoliji a neka uvijek izbjegava ljude sa Saturnom ili Marsom u Vodoliji

Podznaci opet definisu cijeli put osobe u zivotu kakav je
Podznak u promljenjivim znacima zivotni put neizvjesnosti promjena snalazenja osobe tu kucaju na sva vrata radice mnogo poslova mnogo se kretati mnogo mijenjati malo sta sto obecaju mogu i ispuniti nepouzdani tesko drze rijec pa zato su i promjenljivi.Najsnalazljiviji bi bili Ribe i Blizanci nemaju plan imaju neki krajnji cilj ali nemaju put i plan do njega planiraju najdalje u naredna 2 sata Strelac je tek znak bez plana al opet uvijek ce nekako prodji kroz zivot

@analiticki 12
Danas je mozak nemoguce unovciti,najvise mozes da unovcis neki teski nemoral,bahatost ako znas da je koristis tamo gdje treba,ne traze se umni kapaciteti nego da si olos koji ima zeludac da proguta sve gadosti posle ako dodjes do nekog novca onda je sve masu lakse.Mnogi pametni ljudi zbog toga izdime jel neki od njih i znaju koji je stos da dodju do tog novca al opet znaju da na tom putu moraju da progutaju neke gadne stvari da bi dosli dotle i sada ako oni nece ima ovih koji hoce koji i ne moraju imati neku veliku pamet dovoljno je prosjek.Nece kod zena proci ni genijalci al ni retardirane osobe,Pozeljno je da ima prosjecnu pamet i da je dozirano pokvaren i lukav takvi najbolje prolaze e sada kada se skockaju u odijelo onda svaki muskarac djeluje lijep i dobar odijelo je opticka varka.
U prevodu zena nece ni ratnika ni domacina ni seljaka a nece ni filozofa ni umjetnika a ni matematicara.Zena oce politicara u prevodu barabu prikrivenu neku,ako je na nizem nivou neki lokalni pajtos.Nisu oni glupi al nisu ni sada idealni sto imaju novca pa imaju sada neku pamet.Oni su spoj solidne pameti nista posebno al su to spojili sa pokvarenoscu i zlom koje imaju u sebi i u naucili su to da kriju doziraju i to im je fora sto su se probili i kombinuju mudro ta 2 nazovi kvaliteta i imaju zeludac da sve progutaju.
Upravo je ovo to filozofiranje u prazno. Delujes isfrustirano. I iz moje, zenske perspektive, ovo sve sto si napisao je nidje veze. :)

@analiticki 12

Upravo je ovo to filozofiranje u prazno. Delujes isfrustirano. I iz moje, zenske perspektive, ovo sve sto si napisao je nidje veze. :)
To je realno sada kako ti gledas stvari to je druga stvar to ne vazi za sve zene al vecinu da tako drustvo uslovljava stvari.Pravila postoje ista iz generacije u generaciju.U teoriji je uvijek lijepo govoriti oce neko postenog vrijednog dobrog dobru itd al u praksi je to drugacije

I ja volim Bikove, al ne ono ja ti meni serdare, ja tebi vojvodo, nego leže mi. Padate mi na Asc :kafaz:

giphy.gif

😄😄😄

Tvoja realnost nije moja ili svacija realnost. Srdacan poz. :)
Nije to moja realnost to su pravila igre iz generacije u generaciju.Samo su to nekada resavali konji dodjes sa konjem jases po selu dokazao si status.Kada je covjek izumio automobile stvar je drugacija naravno nisu se uvijek pecali svi na to ali ko se nije prilagodio manje je imao ili uopste nije imao.Prilagodi se ili crkni trece nije bilo.Naravno da u bajkama za djecu mora to da bude idilicnije ili u tinejdz casopsiima pa posle u serijama itd ili u nekom romanu al zivot to negira u vecinskom djelu naravno ne sve al jedno 80 posto

Opa, ti zivis iz generacije u generaciju, sta si ti, neki vampir pa znas kako je sta bilo ? :)

Pravila igre su onakva kakva izaberes da budu, to je jedina istina, sve ostalo su samotesenja. :)
Mozes da biras pravila ali i mozes da zivis po svojima al to je put rizika i tezine neke i to je super ko tako oce sloboda izbora.Ali glavno pravilo odedjuje vrijeme i drustvo.Svaka generacija je kopija one prethodne samo sa malo boljom garderobom sa mnogo boljom tehnologijom vise auta vise se putuje sto je super al to mijenja spoljne neke stvari ono sustinski ostaje isto iz generacije u generaciju

Upravo sto sam i rekla, vreme i drustvo odredjuju pravila samo onima koji to sami dozvole i samotese se tako. :)
Ne razumijes koncept ako govoris o drustvu gledas ga iz realne vizure u analizi drustva nije bitno sta ti mislis i sta ti osjecas ili sta ja mislim ili ja osjecam ja ti nisam iznio svoj stav o zenama na osnovu onoga sto osjecam nego na osnovu onoga sto vidim opazam niti sam iznio da li je to dobro ili lose to je tako uzmi ili ostavi.Nemam ja problema sa zenama pa sada ih tu nesto ocrnjujem nego se ne podvldjaljujem nikom ni zenama ni muskim i to je ok.Odredjene stvari me cine tuznim i to je prirodno imam na to pravo zamisljam neke stvari po mom nekom uvjerenju i ako ih ne vidim u praksi imam pravo na tugu to je lijepo i plementio biti tuzan.Frustrian biti je vec nesto drugo to ne mogu biti jel nisam imao nikada zabrana ni ogranicenja da bih bio takav ako nekada nisam se prilagodio ili igrao kako treba da bi dobio nesto to je moja stvar za to mi nisu krivi ni otac ni drug ni zena ni niko moj izbor

Back