Kako se koji znak zavodi?

Skorpije zene vole kad ih kuliras i tretiras kao smece da je ona kriva za to kako se ti osecas,ne javi se na poziv dodjes napravis skandal,poveri se o licnim traumama i to vole
Racice vole kad si dominantan i led ledeni,da se mucis sa pokazivanjem emocija i zajedno sa njom stvaras komfora,postavljanje granica da niko nikome ne povredi ego
Ribe mi zvuce kao najteze za osvajanje
Jarcevi zene vole kad si glavna sirovina spremna da polomi picku onome koji je pogleda,ne bi bilo lose i da je impresioniras novcem al na njoj nemoj da stedis
Zene Ovnovi konstantno nesto dobacujes i pravis joj izazov,vole i inicijativu i direktnost,price o sexu,da je zelis,nemoj bezati od svadje a,li ne zaboravi da je pohvalis
Devicu zenu osvajas tako sto si ti njen projekat i ona ce da te popravi,moras biti na obe strane malo,jesi super i najbolji ali uz nju ces biti jos bolji dozvoli joj to
Strelac zenu osvajas time sto nisi sam u glavi i svaku licnost izbacis na videlo jos je bolje i ako ih lazuckas otvoreno,moras imati personality i skakati sa teme na temu
Blizancima je prvi utisak sve,detinjaste zene,ne znaju sta hoce ali ti znas lupi sakom o sto i vodi
Zene u znaku Bika vole kad si intenzivan,samo sto ne explodiras,brz nadrkan hod,guraj nju u prvi plan nek ona komanduje a ti ces u krevetu

Nisam bio sa svakom slusao sam tudja iskustva i sunce mi se nalazi u zavodnickoj u 7 kuci

Vodeni znaci su previse emotivni i osjteljivi da bi bili zavodnici ili zavodnice.Oni ili imaju magnet za suprotni pol ako imaju a najcesce imaju vodeni znaci najvecu prirodnu neku auru onda ce ima lako padati zene ili muski nebitno kakvi su al da ce oni imati neku inicijativu ili prilaziti to ne.Kod njih se sve svodi na talenat neki prirodni ako imaju u svojoj licnosti.Inace najeljpsi muskarci se upravo rode u vodenim znacima uz to dodajte i Vage.Najljepse zene se radjaju u vazdusnim znacima uz to dodajte i Ribe zene

I to kako govorite kako koje su zene lake za osvajanje a koje teze.To astroloski gledano se moze vidjeti ali naravno treba uvijek vidjeti i uslove odrastanja neke osobe socijalnu stranu koja opet nema toliko veze sa astrologijom sem ako neko ne nadje analogiju u natalu o necijem zivotu i dogadjajima koji su zadesili odredjenu osobu

Nije dovoljno samo znati Sunce, kod muskarca gledate u kom je znaku njegova Venera, to je ono sto ga privlaci. Kod zena gledate Mars, jer je to opis onoga sto je privlaci kod muskaraca.
Ovako to ide kod muskarca je Venera ono sto ga privlaci kod zene,Sunce kod muskarca predstavlja mjesto pobjede a to znaci gdje je sunce tu je muskarcu najvise stalo da se dokaze pred svima ne samo pred zenama al Sunce ne igra ulogu u odabiru zene Sunce je dokazivanje pobjedjivanje.Jupiter je ono sto ce muskarca najvise interesovati.Mjesec je zena koja ce mu trebati koju podsvjesno zeli mnogo vaznije od Venere

Kod zena kada se gleda da li su teze ili lakse za osvajanje to bi se gledalo ovako.Zene koje su rodjene u fiksnom znaku su najteze za osvajanje i u principu su navjernije nesto malo manje zena Vodolija dok su zene Skorpije,Lavice i zene Bikovi mnogo vjerne traze uvijek istrajnost u osobi i doslednost to ih uvijek osvoji nebitno jesu li zene ili muskarci

Zene koje su rodjenje u kardinalnim znacima uvijek ce traziti slabijeg muskarca od sebe ali uvijek sem Zene Raka koja je manipulator pa trazi emotivno osakacenu osobu al jacu onako malo siroviju koju moze emotivno da ucjeni.Zene Vage iako onako slatke su veoma zene koje vole da kontrolisu vode muskarca za lanac samo imaju taktiku rade to na finjaka da se ne osjeti.Zene Ovnovi i Jarcevi one tek traze nekog mlakonju da ga kontrolisu ako su muskarci u pitanju traze mlake zene

Racice vole kad si dominantan i led ledeni,da se mucis sa pokazivanjem emocija i zajedno sa njom stvaras komfora,postavljanje granica da niko nikome ne povredi ego
Ovaj tip ponašanja i izigravanja ledene gospode nešto baš nije bio efikasan kod mene :manikir: Ne može da bude dominantan, može da me gleda kao ravnopravnog partnera u zajedničkim pohodima. To je ipak kardinalan znak.
Za granice, da.

Back