Kako sam upoznao vašu mamu

Ja sam ovu seriju obozavala, prve tri sezone su sjajne. Posle je nekako krenulo da se bezvezi, a sada je maltene besmisleno. Gledam i dalje jer sam pratila redovno, ali ne da usr.ase solidnu seriju, nego je to uzas. Jednostavno, ima serija koje su, sto se kaze, "overstayed their welcome". Ovo je bila serija za 3-4 sezone, maksimalno 5. Ispucali su se totalno. A steta, bas je bila dobra serija.

Serija je stvarno bila odlicna, odgledao sam u cugu 5 sezona, sve je bilo super do 7. sezone kad su zakomplikovali sa ovim vencanjima. Osmu sam jedva odgledao, stvarno je vec previse. Nateracu se da pogledam i ovu poslenju, jer me zanima kraj, ali im ovo stvarno nije trebalo. :roll:

Upravo odgledao zadnju epizodu...idup... :sad2: Mrzim finalne epizode, sad nisam znao da je zadnja, da sam znao ne bih ni gledao. Baš se bezveze osećam...nije mi nešto završetak serije, shiat.

Baš mi je bilo moćno ono kad je Barni uzeo ćerku u ruke...

''You are the love of my life. Everything i have and everything i am is yours. Forever.'' goddamnit

Poslednja izmena:
Ne prdi...zašto ne ide uz njegovu ličnost? Lik igra laserske igre, ponaša se k'o klinac, već je jednom čuvao bebu, a i kome je realnije da kaže da je voli, sopstvenom detetu ili nekoj fufi? To što se oženio sa Robin nije išlo uz njegovu ličnost...po mom mišljenju.

Ne znam, ja bih pre sve dao detetu nego nekoj ženi...

Ma daj, ne mari za tu likušu koju je oplodio ni malo, a ovamo njenu decu uzdiže. Glup mi je čitav preokret, bace čitavu sezonu na tu svadbu koju onda ponište u 5 minuta. Isto i sa majkom. Mogli su to mnogo bolje da odrade ako su već hteli da ubace Robin i Ted zajedno.

Pa hebiga, možda je bilo prekasno za la abortione. :mrgreen: Za to ostalo se potpuno slažem, veoma su naglo sve preokrenuli, glupost čista.
A znao sam na kraju da će joj doneti onu bagljavu trubu, iebala ga ona...dabogda mu Robinja nikad ne poduvala u istu...

Back