Kako je Švarceneger spao na reklamu proizvoda ?

Covek lomi i dalje, sa skoro 80 godina snimati serije i biti promoter svetskog brenda nije mala stvar

Pa nije valjda da ocekujete opet da bude guverner, najplaceniji holivudski glumac, 10 puta Mr. Olympia i Mr. Universe i deo porodice Kenedi, sve ovo je vec nestvarno da se nekome desi za zivota
Ali lik ne zna ni da drži alat u ruci .
Mislim , to se ne može ni zvati alatom vise dečijim igračkama .
A u filmovima , pobi sve vanzemaljce .

Uvek je sve isto bilo , ti si se promenio, progledao si !
Biće da je tako. Važi!

Оне и они које су уек имали ништа или мало да дају само су добилеи добили већи апетит.

Све имје један магацинили раф ...Дожу виљушкаром ..преместеиз магацина у деликатес....

Са рафа у деликатесу узму јер само пруже руку . Не гледајући ни цену ни рок трајања ни састав ....

@Stojkov Menidjer @RužnaKoLopov

Elem kako je čuveni borac protiv predatora i terminatora - specijalac svih vrsta , top vojnik, inteligentni službenik , spao na "niske grane " reklamiranja pijačarske robe .
Pritom upali motornu testeru i struže drvo tamo - vamo kao da drži u ruci običan bansek .
a u cemu je razlika sto on reklamira parkside alate od jokica koji reklamira neke kineske patike nikad cuo za njih ili kockarnice ili nezdrava energetska pica?

mislim da cak ima i vise moralne razlike.

a u cemu je razlika sto on reklamira parkside alate od jokica koji reklamira neke kineske patike nikad cuo za njih ili kockarnice ili nezdrava energetska pica?

mislim da cak ima i vise moralne razlike.
Pa među njima nema apsolutno, nikakve razlike? Ne bitno da li je osoba glumac, sportista, pisac ili radnik. Spali su na formalne i degutantne stvari, bez ikakvog smisla. Obojica su na istoj strane medalje. One ružne, komercijalne. Druže, svet je nekontrolisano sjurio u provaliju. Drugom rečju, otišao u ku*ac. Dakle, samo da se uzme novac.

Pa među njima nema apsolutno, nikakve razlike? Ne bitno da li je osoba glumac, sportista, pisac ili radnik. Spali su na formalne i degutantne stvari, bez ikakvog smisla. Obojica su na istoj strane medalje. One ružne, komercijalne. Druže, svet je nekontrolisano sjurio u provaliju. Drugom rečju, otišao u ku*ac. Dakle, samo da se uzme novac.
ne bih se slozio bas sa svim napisanim.

nema razloga da ne reklamiraju..ali po nekom mom misljenju to su osobe koje imaju puno para znaci ne rade zbog egzistenxcije nego zbog 'leba preko pogace i trebali bi da reklamiraju samo ono sta i sami koriste...

recimo bas mi je bezveze kad vidim nekog influensera koji reklamira recimo huawei telefon i onda cim istekne sponzorski ugovor vrati se na iphone..ispada da telefon koji reklamira kao super jedva ceka da zameni drugim...

ne bih se slozio bas sa svim napisanim.

nema razloga da ne reklamiraju..ali po nekom mom misljenju to su osobe koje imaju puno para znaci ne rade zbog egzistenxcije nego zbog 'leba preko pogace i trebali bi da reklamiraju samo ono sta i sami koriste...

recimo bas mi je bezveze kad vidim nekog influensera koji reklamira recimo huawei telefon i onda cim istekne sponzorski ugovor vrati se na iphone..ispada da telefon koji reklamira kao super jedva ceka da zameni drugim...
OK, razumem šta hoćeš da kažeš. Ali, nije ovde reš o reklami, kao takvoj. Reč je o suštini, kojom se izražava interpretacija proizvoda. Reklamira se, samo da se "otalja" (odradi mehanički). Reklame više nisu "pitke", kao nekad. Nekad su imale smisao, formu i stil. Danas imaju samo formu.

OK, razumem šta hoćeš da kažeš. Ali, nije ovde reš o reklami, kao takvoj. Reč je o suštini, kojom se izražava interpretacija proizvoda. Reklamira se, samo da se "otalja" (odradi mehanički). Reklame više nisu "pitke", kao nekad. Nekad su imale smisao, formu i stil. Danas imaju samo formu.
nekad su pravili reklame koje si sa uzivanjem gleda o:D

Back