Kako sad reagujete kad krenete da se zaljubljujete ?

lako je vama kad mr. bond s' osmehom od 44 zuba baci sesir sa ulaza oma na civiluk...a vi low jel :lol:

grešiš. meni je tada najteže :heart2:

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

ovo je veoma dobra tema šteta je što ima tako malo odgovora
kad bi utišali ego možda bi i mogli nešto pametno da napišemo
kad bi utišali ego možda bi mogli da se zaljubimo neponovljivo i punim plućima

ovde se svi ograđuju kao da je zaljubiti se u stvari dobiti neki virus pa se odgovori svode na moć kontrole i ko je koliko uspeo da dobaci u negiranju ovakvog stanja.
ipak biti zaljubljen je divan osećaj i ja bih iskreno volela da sam neprekidno na tom talasu....

Ja uživam da budem zaljubljena... opustim se pa kud stignem. Možda zato što razočaranje ukalkulišem na početku kao rizik.

I ktako meni ta razočaranja i nisu neki big dil. Mislim kad svedem sve obično osoba koja me je kao najviše razočarala najviše je u i pokrenule promena u mom životu, na bolje.

A opet mnogo hvala i što neko moju zaljubljenost nije shvatio ozbiljno. Pokazalo se da je bio pametniji od mene.

ako kalkulišeš sa razočarenjima u startu ukus će biti gorak ali ne prijemčivo gorak kao bitter lemon već otužno gorak kao san iz koga smo se naglo probudili baš kad je trebalo uvezati ruke i usta u magični čvor ljubavi

- - - - - - - - - -

ako ukalkulišeš razočarenje tvoja zaljubljenost biće okrnjena kao amfora izvađena iz zemlje u kojoj je stajala nekoliko vekova

Poslednja izmena:
ako kalkulišeš sa razočarenjima u startu ukus će biti gorak ali ne prijemčivo gorak kao bitter lemon već otužno gorak kao san iz koga smo se naglo probudili baš kad je trebalo uvezati ruke i usta u magični čvor ljubavi

- - - - - - - - - -

ako ukalkulišeš razočarenje tvoja zaljubljenost biće okrnjena kao amfora izvađena iz zemlje u kojoj je stajala nekoliko vekova

Svako ima svoj pogled... meni je osećaj zaljubljenosti nešto baš fenomenalno i što me pokreće i uvek mu se predajem maksimalno... razočaranja su neka cena koju platimo za te momente, ako ih uopšte i bude, i ako se ta neka trenutna nezadovoljsta mogu tako nazvati.

Kao što mi budemo razičarani, tako valjda i mi nekoga razočaramo. Čemu drama?

Lično sam relativno skoro imala jedno traumatično iskustvo... ali to je bio splet okolnosti koji sam ja prihvatila u nadi da ću moći uticati da se to promeni, i ako sam u startu znala da ja te "skils" nemam .. no lepo je bilo iskusiti i tako nešto i pokušati.

Back