Kako ruzni da nadju devojku?

Kako niski, znaci ruzni muskarci koji rade poso u kome nema svakodnevnog kontakta sa istim zenama da nadje devojku? Jer na sajtovima za upoznavanje i na fejsu mogu da nadju devojke samo lepi muskarci koji su visoki.

Oni koji rade sa zenama u nekim firmama a ruzni su njima je manji problem jer onda mogu da osvoje zenu svojim unutrasnjim vrlinama jer su one prinudjene da budu u njegovoj blizini, a on mic po mic i u trenutku kada je neka nesrecna moze da je osvoji. Medjutim oni kojima je poso takav da nemaju kontakte sa zenama gotovo nikad jednostavno osudjeni su na vecnu samocu obzirom da zene ne vole da im prilaze muskarci koji su niski i ruzni niti na internetu niti ovako u diskotekama ili zurkama.

Naravno tu ne mislim na mladje muskarce nego na starije od 25, 30 ili one koji jednostavno nemaju drustvo za izlazak iz raznoraznih razloga iako su mladji, na primer promenili su mesto stanovanja.

nikako hihihihihihhihi

ja ne znam ni kako lepe da nadju decka hahaha...imam 3-4 drugarice koje su prelepe, i vrlo prizemne a nemaju decka, ili imaju kratke i lose veze.... :/ :D u svakom slucaju, po tvom pitanju, harizma je glavni faktor...pridji, nasmej je, potrudi se,..uostalom nije lepota najbitnija na svetu, a i ona je relativna....

Kako niski, znaci ruzni muskarci koji rade poso u kome nema svakodnevnog kontakta sa istim zenama da nadje devojku? Jer na sajtovima za upoznavanje i na fejsu mogu da nadju devojke samo lepi muskarci koji su visoki.

Oni koji rade sa zenama u nekim firmama a ruzni su njima je manji problem jer onda mogu da osvoje zenu svojim unutrasnjim vrlinama jer su one prinudjene da budu u njegovoj blizini, a on mic po mic i u trenutku kada je neka nesrecna moze da je osvoji. Medjutim oni kojima je poso takav da nemaju kontakte sa zenama gotovo nikad jednostavno osudjeni su na vecnu samocu obzirom da zene ne vole da im prilaze muskarci koji su niski i ruzni niti na internetu niti ovako u diskotekama ili zurkama.

Naravno tu ne mislim na mladje muskarce nego na starije od 25, 30 ili one koji jednostavno nemaju drustvo za izlazak iz raznoraznih razloga iako su mladji, na primer promenili su mesto stanovanja.

da se reše kompleksa, pa posle ide samo od sebe

Zenama nije mnogo bitno kako muskarac izgleda, bitno im je sta muskarac ima da pruzi,
ako si bogat odna stvarno imas mnogo toga, i 99% zena iz celog sveta ce ti se baciti u narucje bez obzira kako izgledas,
ako nisi bogat ali si zato duhovan i znas da pruzis ljubav, drugarstvo, razumevanje, itd nekih 10% ce i dalje biti zainteresovano za tebe sto je savim dovoljno.
No ako nemas sta da pruzis, nacice se ipak neka jedna koja ce ti zagorcati vec jadan zivot do kraja. :)

Većina žena tako misli. Ti, ne, to znamo, ali većina - da.
Gluposti, ali vladajuće gluposti.

Zar znamo? :rumenko:

Nisam nikada bila sa nekim niskim. Nisu me nikad hteli. Mada, ono, "nizak" je relativan pojam za nekoga moje visine. Za mene je i Trent Reznor visok.

Ali sto se toga tice, da, cak i niske zene cesto vole visoke. Mada ima i ono sto neko rece (da li je u ovoj temi): nije da zene ne vole niske muskarce same po sebi, nego ne zele da ih zaebavaju. To je kao sto je uvek bilo i bice muskaraca koji se loze na punije devojke, ali ne dozvoljavaju svi sebi da to i pokazu da ih ne bi zaebavali.

Zar znamo? :rumenko:

Nisam nikada bila sa nekim niskim. Nisu me nikad hteli. Mada, ono, "nizak" je relativan pojam za nekoga moje visine. Za mene je i Trent Reznor visok.

Ali sto se toga tice, da, cak i niske zene cesto vole visoke. Mada ima i ono sto neko rece (da li je u ovoj temi): nije da zene ne vole niske muskarce same po sebi, nego ne zele da ih zaebavaju. To je kao sto je uvek bilo i bice muskaraca koji se loze na punije devojke, ali ne dozvoljavaju svi sebi da to i pokazu da ih ne bi zaebavali.
Koliko moraš biti (šta?) da bi odbacio nešto što voliš, samo da ti drugi ne bi spočitavali?

Eh. Ali mnogi ljudi to rade. Mnogima je vaznije postovanje i odobravanje koje im daje drustvo (prijatelji, porodica) nego da budu ono sto jesu.
Ne radi se samo o tome. Čak i muškarci više poštuju visoke. Rađeno je istraživanje, pokazivali su niske i visoke i tražili od ljudi da pretpostave njihova zanimanja. Uvek su bolja zanimanja, veću zaradu i uspeh pripisivali visokim tipovima. Otuda i taj ženski trip - biram mužijka sa dobrim genima i dobrim predispozicijama, a niskima neka druga neka da šansu.

Albanija buraz, odes u Albaniju u neko selo i biras koja ti se svidja.. :per:

Lazu kerovi ! Bjeze od visokih ko djavo od tamjana . Posebno zortiraju od djevojaka koje imaju velike shake .
Boje se da ce im u takvim rukama kita izgledati premala .:)

Данас седим у аутобус а преко пута мене ђевојка око 190цм има шаке веће од мојих осетио сам се као да сам мањи од маковог зрна

Back