Kako ruzni da nadju devojku?

Poruka
4.292
Kako niski, znaci ruzni muskarci koji rade poso u kome nema svakodnevnog kontakta sa istim zenama da nadje devojku? Jer na sajtovima za upoznavanje i na fejsu mogu da nadju devojke samo lepi muskarci koji su visoki.

Oni koji rade sa zenama u nekim firmama a ruzni su njima je manji problem jer onda mogu da osvoje zenu svojim unutrasnjim vrlinama jer su one prinudjene da budu u njegovoj blizini, a on mic po mic i u trenutku kada je neka nesrecna moze da je osvoji. Medjutim oni kojima je poso takav da nemaju kontakte sa zenama gotovo nikad jednostavno osudjeni su na vecnu samocu obzirom da zene ne vole da im prilaze muskarci koji su niski i ruzni niti na internetu niti ovako u diskotekama ili zurkama.

Naravno tu ne mislim na mladje muskarce nego na starije od 25, 30 ili one koji jednostavno nemaju drustvo za izlazak iz raznoraznih razloga iako su mladji, na primer promenili su mesto stanovanja.

A sta da istetovira na celu duzinu, ne razumem?

pa naravno da ne razumiješ... prvo ribe to osjete po samopouzdanju, a drugo raširi se priča brate, radio Mileva znaš kako ide... možeš i da pustiš buvu međ' ženski svijet... kažeš nekoj drugarici (valjda imaš drugaricu) da ispriča nekim ribama da ti je veliki (bitno je samo tračarama ispričati) i pola posla je već urađeno...

Kako niski, znaci ruzni muskarci koji rade poso u kome nema svakodnevnog kontakta sa istim zenama da nadje devojku? Jer na sajtovima za upoznavanje i na fejsu mogu da nadju devojke samo lepi muskarci koji su visoki.

Oni koji rade sa zenama u nekim firmama a ruzni su njima je manji problem jer onda mogu da osvoje zenu svojim unutrasnjim vrlinama jer su one prinudjene da budu u njegovoj blizini, a on mic po mic i u trenutku kada je neka nesrecna moze da je osvoji. Medjutim oni kojima je poso takav da nemaju kontakte sa zenama gotovo nikad jednostavno osudjeni su na vecnu samocu obzirom da zene ne vole da im prilaze muskarci koji su niski i ruzni niti na internetu niti ovako u diskotekama ili zurkama.

Naravno tu ne mislim na mladje muskarce nego na starije od 25, 30 ili one koji jednostavno nemaju drustvo za izlazak iz raznoraznih razloga iako su mladji, na primer promenili su mesto stanovanja.
U startu pravis gresku . Za niske muskarce kazes da su ruzni . Ja sam nizak rastom , ali se ne smatram ruznim .
Nizak rast za pravog muskarca nije nikakav hendikep . Jeste da se zenske malo neckaju , ali se vise neckaju
sto strepe da ih drugi ne zaebavaju nego sto to njima smeta .
I zapamti , najjace oruzje muskarcu je mozak , a ne visina i ljepota !

mora da sarmantno suska dok prica hahah

E, a devojke stvarno vole to, primetio sam da od kako sam počeo da šuškam mnogo više sreće imam sa devojkama
hands-holding-money2724991187645861.jpg

:cool:

Back