BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Pa i ti si od majmuna pa te niko ne kara zbog toga.
Ja svakako nisam, ali oni sto veruju u Darwina - jesu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ti si od majmuna pa te niko ne kara zbog toga.
Ко ће толике џукелетине да поудомљава, коме оне требају, да некоме требају не би их било по улицама, трговима, парковима...
Нама требају програми бриге о деци, омладини, подизање здравих и паметних генерација које ће ову државу учинити бољим местом за живот људи, какви програми удомљавања какви бакрачи..
Ко ће толике џукелетине да поудомљава, коме оне требају, да некоме требају не би их било по улицама, трговима, парковима...
Нама требају програми бриге о деци, омладини, подизање здравих и паметних генерација које ће ову државу учинити бољим местом за живот људи, какви програми удомљавања какви бакрачи..
Probudi se, Katepilar, a ko će da piše te programe?
Sve u svemu, priča o programu brige za decu i omladinu nije predmet ove diskusije.
Ma nisi. Stalno polazis od pogresne pretpostavke da neko stavlja zivotinje ispred ljudi samo zato sto taj ne vidi napredak covecanstva kroz unistenje kucnih ljubimacaШто не значи да нисам апсолутно у праву.
Onda(k) se izvinjavamo, mnogo se izvinjavamo.Ja svakako nisam, ali oni sto veruju u Darwina - jesu!

Улични чопораши НИСУ кућни љубимци, то је ваљда и детету јасно.
Opet se vraćamo na ono da je čovek najveći krivac zašto toliko pasa ima na ulici. Ima ih i biće ih do god vlasnici budu svoje ljubimce izbacivali na ulicu kao otpad.
Ti koji su izbaceni na ulicu vise nisu niciji ljubimci.
Mislio sam ukupno na zivotinje koje se uobicajeno smatraju kucnim ljubimcima (psi, macke itd), a naravno da oni koji su odbaceni vise nisu ljubimci. Psi su najvise na tapetu zato sto se u njima vidi najveca opasnost, mada je recimo broj lutajucih macaka zapravo ogroman. Pojedinci imaju u glavi viziju sveta bez ikakvih pasa i oni zele da se eliminacija desi u dva koraka, odnosno prvo unistenje svih lutalica, a zatim varijanta koja bi ljudima maksimalno otezala drzanje tih zivotinja, kako bi ih oterali. Zato se predlazu ogromne takse i slicno.Улични чопораши НИСУ кућни љубимци, то је ваљда и детету јасно.
Naravno da nisu ali su bili dok nisu izbačeni, tako sam i napisala.

Moto zaštitara glasi:
UDOMI, NE KUPUJ

Pojedinci imaju u glavi viziju sveta bez ikakvih pasa i oni zele da se eliminacija desi u dva koraka, odnosno prvo unistenje svih lutalica, a zatim varijanta koja bi ljudima maksimalno otezala drzanje tih zivotinja, kako bi ih oterali. Zato se predlazu ogromne takse i slicno.
Ljubav je bila dok je trajala.....
A posle - pod mach !![]()
Ружно је Блајби да тако говориш ти за кога знам да си одговран у држању паса и када су болесни и немоћни.
Да ли ти иначе све што ти више не треба, или си се заситио , бацаш на улицу ? Зашто треба убити пса који је без своје кривице и без избора доспео у руке неком неодговорном и злом "власнику" који га је избацио на улицу ?
Управо такви власници су погонско гориво мрзитељима , а знам да ти то ниси. Како то невидиш као човек од искуства ?
Hajde da nastavimo sa temom.
Psi lutalice se množe iz dana u dan. Dakle, sterilizacija na prvom mestu, Oštra kontrola vlasnika pasa tj čipovanje istih. Pa kad ga ostave na ulici da ga vrate vlasniku.Čipovanje neka bude besplatno pa ako neko želi da svog psa izbaci na ulicu, neka izvoli. Treba da plati kaznu žestoku.
Ja ih imam 8 i spremna sam da ih sve čipujem.