KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

ja da pocnem da razmisljam? o cemu bre bulaznis? mene napao copor inam ujed kerine id 8 cm gde mi je istao fibrom ispred rodjene kuce jer ih je jedna debilka skupljala i hranila ali ne ispred svojih vrata. ja treba da mazim kera sa uluce da me opet sakati? si ti bre normakan covece?

Znaci ne mozes da shvatis da ako si jaci i ubijas slabije, slabiji mogu da postanu jaci i da te napadnu...dao sa ti primer da psi napadaju one koji ih mrze i diraju, a one koji ih vole ne diraju ni najopasniji dok su u svom mozgu, a ne u mozfgu nekog gazde ubice.

Кућно љубимче, свеопшти миљеник али члан породице....???
Moji psi, izuzev ovog trenutnog, nikada nisu bili sveopšti miljenici.
Ukratko, da ne trolujemo:
živeli smo u prizemlju, u delu grada visokog rizika. Moj muž je radio u smenama.
Jedne noći grupa obesnih mladića popela nam se na terasu (dovoljno nisku) i pokušala da uđe u stan.
Tada smo uzeli prvog psa, da bude u funkciji psa-čuvara. Naravno, voleli smo pse. Izabrali smo nemačkog ovčara, jer je to bila preporuka čoveka koji je bio prof. dreser policijskih pasa. Nem. ovčar - stabilan, inteligentan, "zgodan" za početnike.
Nije bila "sveopšti miljenik" jer nije bila potkupljiva, niti mazna ni sa kim osim sa nama.
Ali je bila naš ljubimac, odličan čuvar i član porodice.

Vidi marlone, moj sin koji se plaio i pekinezera imao je problem sa psima svuda,

dok nije poceo da ih voli i druzi se sa njima, sada ga vole i nikad ga ni jedan ne dira.

On je vaspitan od strane majke koja zivotinje nije mogla da vidi u kuci sve dok je cerka nije nadjacala

i pocela da odredjuje pravila, sada i majka cuva lutalicu i uopste joj ne smeta, naprotiv...:)

Znaci ne mozes da shvatis da ako si jaci i ubijas slabije, slabiji mogu da postanu jaci i da te napadnu...dao sa ti primer da psi napadaju one koji ih mrze i diraju, a one koji ih vole ne diraju ni najopasniji dok su u svom mozgu, a ne u mozfgu nekog gazde ubice.

boljarine leci oci pod jedan jer ne citas napisano. stigle te godine.

Poslednja izmena od moderatora:
živeli smo u prizemlju, u delu grada visokog rizika. Moj muž je radio u smenama.
Jedne noći grupa obesnih mladića popela nam se na terasu (dovoljno nisku) i pokušala da uđe u stan.
Tada smo uzeli prvog psa, da bude u funkciji psa-čuvara. Naravno, voleli smo pse. Izabrali smo nemačkog ovčara, jer je to bila preporuka čoveka koji je bio prof. dreser policijskih pasa. Nem. ovčar - stabilan, inteligentan, "zgodan" za početnike.
Nije bila "sveopšti miljenik" jer nije bila potkupljiva, niti mazna ni sa kim osim sa nama.

Што мораш да га титулишеш 'чланом породице'? Није ли довољно рећи да сте га волели?

Ja sam pre dvadestak godina, dok smo ziveli u kuci sa velikim dvoristem, prvo imao Rotwailera. Jedan par...

Posle sdam ih prodao i nabavio jdnostene putbula...

Kada je odrastao postao je jako besan pa su se i moja deca plasila od njega.

Poklonio sam ga...

Sada imam malog pichera...

Sluzi kao zvonce.

Vidi marlone, moj sin koji se plaio i pekinezera imao je problem sa psima svuda,

dok nije poceo da ih voli i druzi se sa njima, sada ga vole i nikad ga ni jedan ne dira.

On je vaspitan od strane majke koja zivotinje nije mogla da vidi u kuci sve dok je cerka nije nadjacala

i pocela da odredjuje pravila, sada i majka cuva lutalicu i uopste joj ne smeta, naprotiv...:)

opet... procitaj temu id pocetka pa ces videti i da sam ja imao kera o kakvom neki mogu samo da sanjaju i daje ubijen kada je izasao van dvorista jer je mogao da prekolje coveka.
nije tema o pekinezerima jer njih nema u coporima posto se takvi njima hrane

Пре месец дана спазим прелепог вучјака, добро одлаканог, квалитетног капиталца.

Похвалим пса пред власником а он ће мени - јесте, он нам је члан породице.

О земљо Србијо...Све го лудак.

Nisu i ne mogu biti obicni ucesnici.

Naporavi klona pa izrazavaj svoje misljenje, a kao mod budi neutralan.

Блајбиша не бери туђе бриге,има ко брине о томе.
Ти напиши свој правилник па предложи админу да је најбоље да мод буде попут амебе. :roll:

Poslednja izmena:
sto rece boja magije, necete nijedno resenje, necete azil necete blajbi metode koje se praktikuju u bivsim razvihenim republikama sfrj necete sintere sta bre hocete... steriluzaciju pa opet na uluce jel to? da ih pitovi kolju i vezbaju na njima. da zivimo okruzeni dzukelama na svakom koraku koje ce da prenose bolestine na kucne ljubimce. ako ih volite sto sklanjate svoje rasne pse kada pocnu da se njuse sa lutalicama?
ljjbav i briga za njih ali moje kuce je cisto fij ti prljavi..

ili i to lazem? cirkus od vas licemera

Poslednja izmena:
Па није исто. Стављаш га у исту раван са мужем и дететом а то је ипак кретенизам.

Po tome ispada da su svi članovi porodice u istoj ravni.
A nisu. Ne voliš ni muža ni dete na isti način. "Član porodice" je samo forma; to može biti i baksuzna tetka s kojom si prisiljena da živiš u istom domaćinstvu.

Po tome ispada da su svi članovi porodice u istoj ravni.
A nisu. Ne voliš ni muža ni dete na isti način. "Član porodice" je samo forma; to može biti i baksuzna tetka s kojom si prisiljena da živiš u istom domaćinstvu.

Ја јако пазим на вербалну форму и веома сам прецизна у изражавању.

Наравно да можеш.Али опет понављам пас је хир човјека и његова одговорност.
Исто би било као да домаће свиње сада пустиш у природу...

Свиња ће се снаћи очас посла а бишон ће да рикне после пола дана избезумљеног лутања.

- - - - - - - - - -

Па то је ствар личног избора,теби не брани нико да једеш псе ако ти је то гушт... :cool:

Живо биће је живо биће, то што је теби неко кременадла или батак а не свиња или пиле, то је друга ствар.

Back