електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Кућно љубимче, свеопшти миљеник али члан породице....???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja da pocnem da razmisljam? o cemu bre bulaznis? mene napao copor inam ujed kerine id 8 cm gde mi je istao fibrom ispred rodjene kuce jer ih je jedna debilka skupljala i hranila ali ne ispred svojih vrata. ja treba da mazim kera sa uluce da me opet sakati? si ti bre normakan covece?
Moji psi, izuzev ovog trenutnog, nikada nisu bili sveopšti miljenici.Кућно љубимче, свеопшти миљеник али члан породице....???
Мени су писали да немам срце јер да га имам морала бих да волим псета.

Znaci ne mozes da shvatis da ako si jaci i ubijas slabije, slabiji mogu da postanu jaci i da te napadnu...dao sa ti primer da psi napadaju one koji ih mrze i diraju, a one koji ih vole ne diraju ni najopasniji dok su u svom mozgu, a ne u mozfgu nekog gazde ubice.
Moji psi, izuzev ovog trenutnog, nikada nisu bili sveopšti miljenici.
Ukratko, da ne trolujemo:
živeli smo u prizemlju, u delu grada visokog rizika. Moj muž je radio u smenama.
Jedne noći grupa obesnih mladića popela nam se na terasu (dovoljno nisku) i pokušala da uđe u stan.
Tada smo uzeli prvog psa, da bude u funkciji psa-čuvara. Naravno, voleli smo pse. Izabrali smo nemačkog ovčara, jer je to bila preporuka čoveka koji je bio prof. dreser policijskih pasa. Nem. ovčar - stabilan, inteligentan, "zgodan" za početnike.
Nije bila "sveopšti miljenik" jer nije bila potkupljiva, niti mazna ni sa kim osim sa nama.
Ali je bila naš ljubimac, odličan čuvar i član porodice.
Moji psi, izuzev ovog trenutnog, nikada nisu bili sveopšti miljenici.
Ukratko, da ne trolujemo:
živeli smo u prizemlju, u delu grada visokog rizika. Moj muž je radio u smenama.
Jedne noći grupa obesnih mladića popela nam se na terasu (dovoljno nisku) i pokušala da uđe u stan.
Tada smo uzeli prvog psa, da bude u funkciji psa-čuvara. Naravno, voleli smo pse. Izabrali smo nemačkog ovčara, jer je to bila preporuka čoveka koji je bio prof. dreser policijskih pasa. Nem. ovčar - stabilan, inteligentan, "zgodan" za početnike.
Nije bila "sveopšti miljenik" jer nije bila potkupljiva, niti mazna ni sa kim osim sa nama.
Ali je bila naš ljubimac, odličan čuvar i član porodice.
Vidi marlone, moj sin koji se plaio i pekinezera imao je problem sa psima svuda,
dok nije poceo da ih voli i druzi se sa njima, sada ga vole i nikad ga ni jedan ne dira.
On je vaspitan od strane majke koja zivotinje nije mogla da vidi u kuci sve dok je cerka nije nadjacala
i pocela da odredjuje pravila, sada i majka cuva lutalicu i uopste joj ne smeta, naprotiv...![]()
Што мораш да га титулишеш 'чланом породице'? Није ли довољно рећи да сте га волели?
Ali možeš da voliš i nekog ko nije član porodice. Svejedno je da li ću reći "naš" pas ili "moj" pas, ili član porodice. Živo biće.
Nisu i ne mogu biti obicni ucesnici.
Naporavi klona pa izrazavaj svoje misljenje, a kao mod budi neutralan.
Па није исто. Стављаш га у исту раван са мужем и дететом а то је ипак кретенизам.
Можеш волети животиње и без својине над њима.
Po tome ispada da su svi članovi porodice u istoj ravni.
A nisu. Ne voliš ni muža ni dete na isti način. "Član porodice" je samo forma; to može biti i baksuzna tetka s kojom si prisiljena da živiš u istom domaćinstvu.
Значи неко може да буде декапитован и набијен на ражањ а неко треба да спава на свиленим јастуцима?

Наравно да можеш.Али опет понављам пас је хир човјека и његова одговорност.
Исто би било као да домаће свиње сада пустиш у природу...
Па то је ствар личног избора,теби не брани нико да једеш псе ако ти је то гушт...![]()
Ја јако пазим на вербалну форму и веома сам прецизна у изражавању.
Ma necu vise da citam ovu temu koja zvoni necovjesvtvom...budite ljudi,
a ne zveri kojima smetaju druge zveri...
Deci trebaju primeri ljudi, a vi ste primerci za izbegavanje...