Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Тја... пролазио сам и ја такве епизоде раније.
Само, снашао се, па то одмах истерам на чистило, па куд пукло...
А и волим кад цура нема проблема да искаже шта осећа и жели. Некакве епизоде са нестајањем и сакривањем и сл. су мени знак неозбиљности и да то више није то. Сасвим је друго када знам отприлике где је и зашто је одсутна.
Тја... вероватно са искуством (и послом) долази жеља да се што више времена проведе са паром.
Ако то није то, да се што пре заврши, итд. ...то је бар моја филозофија. Кех... пошто знам да има доста парова који су (нажалост) заједно још само из егзистенционих разлога, вероватно сам им сада неким словом своје поруке стао на жуљ. Извињавам се. Верујем да би и они тако функционисали да живе у бољим условима.
А и волим кад цура нема проблема да искаже шта осећа и жели. Некакве епизоде са нестајањем и сакривањем и сл. су мени знак неозбиљности и да то више није то. Сасвим је друго када знам отприлике где је и зашто је одсутна.Тја... вероватно са искуством (и послом) долази жеља да се што више времена проведе са паром.
Ако то није то, да се што пре заврши, итд. ...то је бар моја филозофија. Кех... пошто знам да има доста парова који су (нажалост) заједно још само из егзистенционих разлога, вероватно сам им сада неким словом своје поруке стао на жуљ. Извињавам се. Верујем да би и они тако функционисали да живе у бољим условима.

Šta mislite.... koliko se prepoznajete?