pošto ovo gore nije čak ni ćelava latinica...ovde ti je koja su slova za šta na engleskoj tastaturi
q = љ
w = њ
z = ж
x = џ
[ = ш
] = ђ
; = ч
' = ћ
\ = ћ
aha... ,a hard disk radi tako što se okreće velikom brzinom magnetna ploča , a nešto što liči na gramofonsku iglu lebdi na vazdušnoj struji od tog okretanja par mikrometara od same ploče i menja ili čita 0 ili 1 u zavisnosti od namagnetisanosti te neke male površinice![]()
jesi siguran da je baš disk u pitanju ? , ne mora da bude loš hard disk nešto je drugo tu kod tebe![]()
Матори хвала за слова......
Е овако 100% сам сигуран да је хард диск јер кад сам купио комп 2008 наравно у комлету добио сам комп са сјебаним хард диском исто тако сецкале игрице споро палио комп и те ствари после једно месец дана хард диск-крцка, комп је још био под гаранцијом па сам однео у сервис рекао сам му да хард диск крцка и да све успорено ради он је мени реко дођи за 2 дана биће све ок.. Дођем ја ѕа два дана кад видиш он мени тражи 3000 (а ја наплаћивао 1000 динара брука) динара због инсталације оперативног система а ја њему рођаче овај комп је под гаранцијом до 2009 а он јуу извини заборавио сам и потпише ми тамо да је комп више није под гаранцијом... Дођем ја кући упалим комп кад видиш још спорије успорено пипипипипи уби боже...... Одем ја до пакома купим нов хард диск од 320 Гб-а сата... Бацим ја њему виндовс 7 32 бита убацим гта 4 кад видис све ради без сецкања пичи и сваку игрицу коју сам убацио радила је перфектно..... И ево сад даје исте знаке живота као и онај прошли.....Е сад не знам можда је и нешто друго али шта? Драјвери за графичку 10.1 ати 3650 силент магиц 512 мб-а ддр2 дирецт икс 10......
Poslednja izmena:

skoro 31.000 radnih sati uz skoro 1770 paljenja... to mu dodje na oko tri ipo godine neprekidnog rada a HDD je i dalje POTPUNO ISPRAVAN