Kako pronaći prijatelja sa beneficijama

Šta ti zagrada smeta?
Генерално, то значи да је недоречено
Da si stavio dve - ovako )) onda bi mi ta druga smetala.
Međutim, njeno odsustvo i simbolički predstavlja odsustvo koherentnosti postavljene teme.

Tako da ne mogu da odgovorim validno na nju.

A nemam nameru da učestvuje u glupiranju i dajem legitimitet temi čija postavka ne uvažava žene.

Da si stavio dve - ovako )) onda bi mi ta druga smetala.
Međutim, njeno odsustvo i simbolički predstavlja odsustvo koherentnosti postavljene teme.

Tako da ne mogu da odgovorim validno na nju.

A nemam nameru da učestvuje u glupiranju i dajem legitimitet temi čija postavka ne uvažava žene.
Pa cela ta nekoherentnost je sa namerom da se uključe žene.

Нађеш тако што немаш пара за везу па оправдано можеш да будеш "површан" и да тражиш пријатељство са повластицама. Секс и сексуална хемија су једине искрене ствари, све остало су лажи, лицемерје, свађе, економско искоришћавање.

Jel sad da se cenjkamo da li je apsolutno teorijski nemoguće.

Poenta je da ne postoji doslednost u naslovu, postavci, slici, publici kojoj se obraća...
I da zagrada nije zatvorena

Како да ти кажем боље од ове су се нудиле неколицини мушкараца овде вероватно.
Знам да макар једном јесу.

Jel sad da se cenjkamo da li je apsolutno teorijski nemoguće.

Poenta je da ne postoji doslednost u naslovu, postavci, slici, publici kojoj se obraća...
I da zagrada nije zatvorena
И знаш шта још боде очи? То што управо оне које су биле са свакаквим клошарима причају како неко не може да нађе девојку.
Значи само да вам неко погледа испод кревета не верујем да би једна овде имала много чиме да се хвали да будем искрен.

Немам против, коме год какав аранжман одговара.

Штосмене тиче, не крешем се са пријатељима.
Мада када однос и не оде у правцу дубље везе а траје ипак се изгради и пријатељска наклоност па и када више нема секса, останете у добрим односима (пријатељским?).

Мени је потребно време за корак напред, а и лични простор па то изгледа више као комбинација него веза.

Te drustvene mreže treba zabraniti.
Pre se znalo hocu kres kombinaciju odem platim i Cao.
Ocu povremeno nesto navatas neku za povremeno vidjanje.
Ovo sad cvrc pošalji fotografiju.:dash:
I onda mi dodje baba od 200 kila a predstavlja se kao lepojka.
Pa što, snalaze de ljudi.
Ne bih zabranila nikako.
Ona hoče sex, on hoče sex, ona se piše sa njih 20tak on sa nekima, nekad se potrefi da za dan se pišu vide i odmah sex

Ljudi se nađu koji se u realnom životu nikad ne bi našli

Meni sad samo nije jasno šta je tema, da li naći nekog za šemu sex i to, ili imati prijatelja sa kojim se sexa. Ovo prbo je široko rasprostranjeno, ovo drugo je već intimnije ne želi svako da priča o tome šta radi sa prijateljem, to je mnogo bliža relacija

Ove drustvene mreže za upoznavanje su prevara.70 posto ludaci 20 posto kur We a tako 10 posto ono obicni ljudi.
Hoću žensku?ok odem na lokaciju daju katalog izaberem platim i Cao.nema rizik da se pojavi neki dlakavi psiho.
Imam manje parica ok pokupim neku sa ulice i Cao.
Prijateljice sa benificijama su one koje poznaješ neko vreme friendzodiran si eto popijete kafu,picence malo gimnastika malo prica i cao

Немам против, коме год какав аранжман одговара.

Штосмене тиче, не крешем се са пријатељима.
Мада када однос и не оде у правцу дубље везе а траје ипак се изгради и пријатељска наклоност па и када више нема секса, останете у добрим односима (пријатељским?).

Мени је потребно време за корак напред, а и лични простор па то изгледа више као комбинација него веза.
Чудно. Ја сам мислио да кад жене пређу одређено старосно доба да се само са пријатељима и крешу.
Ако нећеш да крешеш нема ни дружења. Који ћеш јој? Оно можда си ти жена-мајка-светица не знам још, проценићу временом.

Back