Како пролазе они који лажно оптужују и пљују по студентима и грађанима уз студенте ?

kapetanmark

Legenda
Poruka
58.408
ауторска тема

Свједоци смо многих манипулација, од таблоида, телевиѕија под утицајем режима...
народ је у огромно мдјелу прогледао у србији и свакако је огорчен потеѕима које чини режим који их преко раѕних криминалаца бије по србији а потом помилује

Шта мислите како ће проћи они из редова грађана који се продају за дневницу, паре ?

Како после свега пролазити поред свог народа, ипак су тто комшије, рођаци, колеге...

режим , систем није вечан , србија јесте

Ko je gledao Deadwood, @Jugoslav Čvarak nadam se da jesi, ako nisi, OBAVEZNO da gledas!

E pa prosecan SNS-ovac je kao E.B Farnum iz te serije.

Bukvalno reper za sve repere za ljige ljigave.
Gledao sam, iako stvarno dosta davno.
Šteta što je pomalo ostalo nedorečeno, kao i Carnivale.
Guglao sam lika, pomalo ga se sijećam 🤣 , ali ne mogu ga sada točno smijestiti.
Al mi je bio smiješan lik, ma koliki gad bio.

Gledao sam, iako stvarno dosta davno.
Šteta što je pomalo ostalo nedorečeno, kao i Carnivale.
Guglao sam lika, pomalo ga se sijećam 🤣 , ali ne mogu ga sada točno smijestiti.
Al mi je bio smiješan lik, ma koliki gad bio.
Jao, moras ponovo da gledas, ja sam ove godine ponovio posle 15 godina.

Ono je savrsenstvo od serije.

A E.B, to je tek posebna prica kakav lik :super: :super:

Jao, moras ponovo da gledas, ja sam ove godine ponovio posle 15 godina.

Ono je savrsenstvo od serije.

A E.B, to je tek posebna prica kakav lik :super: :super:
Ma imam milijun tih stvari u planu, čak sam si obećao svaki dan pogledati barem po film ili epizodu nečeg dobrog, ali uvijek se uhvatim u tome da u slobodno vrijeme čačkam nešto drugo.

Bukvalno se pitam koliko ce trebati vremena ljudima da skontaju da je pozadina studentskih protesta zapravo pritisak na vucica da akcija u interesu istih onih koji guraju naivne studente da veruju da se bore za nesto iz ideala...

Ista prica kao za koronu... bukvalno svi koji su primili vakcine su do sada skontali da su ispali teske budale

Back