Kako privuci stariju zenu?

Poz poz

Kao i sto tema kaze,kako privuci stariju zenu ako si dosta dosta mladji?
Oduvek sam imao zelju da privucem stariju zenu,da makar provedemo noc.Problem je taj da nemam blage veze sta da radim,gde da "nadjem" i kako uopste da se predstavim.Pozitivna stvar je ta da idem vec dugo u teretanu i samim tim imam pozeljno telo koje mi i daje godine ALI negativna stvar je ta da sam i dalje klinac(19 god),bio sam odbijen mnogo puta zbog same cinjenice da sam dete u njihovim ocima.Ne bih hteo da ih lazem oko tih stvari ali stvarno ne vidim resenje.

Btw,kad kazem stariju zenu,mislim bas bas stariju(30-40)

Pozdrav :D

Stavi na vrh stapa kanap, a na drugi kraj kanapa stavi ceduljicu na kojoj pise : Nisam iskusan, nemam pojma o sexu - trazim brak odma'.
I samo tako prodji ulicom.

E vidis,primetim neke poglede ali i dalje kako da zapocnem konverzaciju? Sigurno ne mogu da krenem sa "Radis tu vezbu pogresno" haha

Vidim ja da ovde niko ne daje savet, nešto konkretno, samo teoretišu. :hahaha:
Vidi Miloše vako. :cool:

Prvo, ne smeš da ju persiraš kad joj pridješ, odma na ti da predješ.
Pitaš ju šta studira, na kom je fakultetu. Da ju pitaš koja je srednja možda bi bilo malo preterano, ali zavisi kako izgleda, sam odluči na licu mesta.
Komplimentiraš joj guzu, grudi, pitaš jel to genetski ili radi neke posebne vežbe. ;)

Šta god da odgovori kažeš da imaš neke vežbe za to (prethodno se edukuješ na netu, narafski :mrgreen:).
Dalje teraj sam.... :cool:

Tek sam sad pročitao OP. Na trenutak sam mislio da se radi o gerontofilu. Ali da te utješim. Žene od 30 i 40 su u najboljim godinama. Tada su najjače. To je period u kojem čovjek najviše i stvara.
Znači govoriti o ženama od 30 40 kao baš baš starije je pogrešno.

I možda baš u tom grmu leži tvoj problem. Ti njih gledaš kao stare polovnjače. Zavedi ih. Budi iskren. Strpljiv. Marljiv. Uporan.

bas tako...nemoj im pokazati strah...budi opusten i pokazi da zelis bas nju i kukavicluk nemoj nositi sa sobom :D

osim ako ne naletis na neku koja ce pozeleti tebe da zavede...onda bi mozda drugacija strategija dosla u obzir.

sve u svemu retki su oni kojima su godine jako vazne zaista...ako ima hemije za sex su godine najnebitnija stavka, posebno nama "basbas" starijima :D

Pre svega,da rascistimo pojmove,koji su potpuno pobrkani. Zene izmedju trideset i cetrdeset godina,ne da nisu "stare",vec su za zene u najboljim godinama.Ni jedna devojka od devetnaest ili oko
dvadeset godina,ne moze da se meri sa zenom od tridesetak godina.U tim tridesetim cetrdesetim godinama,zena je seksualno najjaca,sa iskustvom i daleko je "sladje",imati seksualni odnos sa takvom zenom,nego sa balavicom od dvadeset godina,koja ne zna ni svoju "pisu" da upotrebi pravilno.Sto se tice mladog Milosa,koji pita sta da radi,zeli dobar seks,a on je neiskusan.Pa treba jednostavno,
da se obrati nekoj komsinici koja je bas u toj najboljoj dobi,tridesetih cetrdesetih godina.Treba jasno i glasno,da je zamoli,da ga poduci seksu,i svim njegovim carima.Nema te ,kako on to pogresno
kaze "bas bas stare zene"! koja ce ga sa zadovoljstvom nauciti,svemu onome,sto on ni sanjao da sada nije.

Poz poz

Kao i sto tema kaze,kako privuci stariju zenu ako si dosta dosta mladji?
Oduvek sam imao zelju da privucem stariju zenu,da makar provedemo noc.Problem je taj da nemam blage veze sta da radim,gde da "nadjem" i kako uopste da se predstavim.Pozitivna stvar je ta da idem vec dugo u teretanu i samim tim imam pozeljno telo koje mi i daje godine ALI negativna stvar je ta da sam i dalje klinac(19 god),bio sam odbijen mnogo puta zbog same cinjenice da sam dete u njihovim ocima.Ne bih hteo da ih lazem oko tih stvari ali stvarno ne vidim resenje.

Btw,kad kazem stariju zenu,mislim bas bas stariju(30-40)

Pozdrav :D
sta vi deco radite
:pop2:

Ma kerec...Ili jesi ili nisi...
Ja sam bio odvažan i snalažljiv momak i kresao ko lud...
Redom i starije i mlađe od mene,boleo me baš koliko koja ima godina ako mi se svidela...
Elem,na odmoru su baš spremne za kres!
Ali,budi kulturan i fin,i nemoj da se foliraš!
Kad vidi da si iskren i da hoćeš-nema tu puno priče...Samo klimneš glavom,kažeš da ti se nešto stužilo i
spustiš joj glavu na sis...grudi...:mrgreen:Malo je drugom rukom pomaziš po guzi i ...ne brini...
Ybg,ja nikad nisam omanuo kod matorki-volele me ko da sam Apolon...Ybg,a i bio sam...Nešto
poslednjih godina nisam u formi,ali još uvek redovno gazim babe!:hahaha::heart:

Back