vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
što ubijaš volju dečku
uostalom to nije baš tako ko što si napisala
pile,pravilo je da nema pravila....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što ubijaš volju dečku
uostalom to nije baš tako ko što si napisala
Poz poz
Kao i sto tema kaze,kako privuci stariju zenu ako si dosta dosta mladji?
Oduvek sam imao zelju da privucem stariju zenu,da makar provedemo noc.Problem je taj da nemam blage veze sta da radim,gde da "nadjem" i kako uopste da se predstavim.Pozitivna stvar je ta da idem vec dugo u teretanu i samim tim imam pozeljno telo koje mi i daje godine ALI negativna stvar je ta da sam i dalje klinac(19 god),bio sam odbijen mnogo puta zbog same cinjenice da sam dete u njihovim ocima.Ne bih hteo da ih lazem oko tih stvari ali stvarno ne vidim resenje.
Btw,kad kazem stariju zenu,mislim bas bas stariju(30-40)
Pozdrav![]()
Pridjes joj i kažeš joj da ti se svidja..
Obrazloži da želiš samo da je kresnes..
Ne vidim problem.
E vidis,primetim neke poglede ali i dalje kako da zapocnem konverzaciju? Sigurno ne mogu da krenem sa "Radis tu vezbu pogresno" haha
Tek sam sad pročitao OP. Na trenutak sam mislio da se radi o gerontofilu. Ali da te utješim. Žene od 30 i 40 su u najboljim godinama. Tada su najjače. To je period u kojem čovjek najviše i stvara.
Znači govoriti o ženama od 30 40 kao baš baš starije je pogrešno.
I možda baš u tom grmu leži tvoj problem. Ti njih gledaš kao stare polovnjače. Zavedi ih. Budi iskren. Strpljiv. Marljiv. Uporan.
Nikako. Evo ja sam malo starija od tebe pa si i za mene klinac, mogu da zamislim tek nekoj od 30-40. Mada sta znam, kazu da zene u tim godinama vole mlade momke
sta vi deco raditePoz poz
Kao i sto tema kaze,kako privuci stariju zenu ako si dosta dosta mladji?
Oduvek sam imao zelju da privucem stariju zenu,da makar provedemo noc.Problem je taj da nemam blage veze sta da radim,gde da "nadjem" i kako uopste da se predstavim.Pozitivna stvar je ta da idem vec dugo u teretanu i samim tim imam pozeljno telo koje mi i daje godine ALI negativna stvar je ta da sam i dalje klinac(19 god),bio sam odbijen mnogo puta zbog same cinjenice da sam dete u njihovim ocima.Ne bih hteo da ih lazem oko tih stvari ali stvarno ne vidim resenje.
Btw,kad kazem stariju zenu,mislim bas bas stariju(30-40)
Pozdrav![]()
Zene koje imaju dosta zivotnog iskustva ce ti odmah reci,ili eventualno sastaviti vremenski razmak na kratko vreme,,hoce li da je kresnes ili ne,.,I ona odmah pisne firnajz.
Nero da otvoris ti temu saveti i naravoucenija Svetog Neroslava Blazenog medj zenama![]()
ocu boli me tuki,,Nero da otvoris ti temu saveti i naravoucenija Svetog Neroslava Blazenog medj zenama![]()
Bolje pitaj zabicu da mu otvori poseban pdf![]()
ocu boli me tuki,,
ja za sebe znam,a ostali koji neznaju da smuvaju nek se uce..
Crni Nero...Zenu koja je u meno pauzi mozes puniti do mile volje,jest da pije kontracepcije bas zbog toga,,
eto vam ,,Navalite i prosipajte vrelu spermu u Tete preko 45 banki,,
dovoljno Komso?![]()
e jbg..
dota sam lupao za ovo vece..
daj mi adresu u pp da ti posaljem neke drugarice eventualno,
ja to i ne kresem,osim ako je neka Teta bas u fulu,,Crni Nero...
To se podjebava-ne smeš stvarno...![]()
jok bre,priicam ti za Leskovac i Okolina..Vlajne?
Tete?![]()
jok bre,priicam ti za Leskovac i Okolina..
znam neke u Vinarce,neke u Beljenac mala,velika pored Morave,,,gde oces![]()
ocu boli me tuki,,
ja za sebe znam,a ostali koji neznaju da smuvaju nek se uce..
sto ti ne otvoris,nisi ni ti od juce ,,
Znas neku finu sa kikom?
(pozeljno ne intimno)