Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
pfff, your loss 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je što žene same nemaju pojma šta žele. Kompleksi im to određuju. Tako mi jedna likuša kaže kako se pali na starije momke, a pojma nema što. Hah, neki iole iskusniji psihoanalitičar bi iščupao iz njene podsvesti njeni kompleks, npr Elektrin, i onda bi se sve kockice složile.
Tukao ih neko kao male: fantaziraju kako ih neko siluje a onda uživaju.
Ima neka fina knjiga o tome, no previše je groteskna tako da sam i ja odustao: Seks i psiha. Imago clio izdanje, ne znam autora, nek gugla ko želi. Brdo fantazija, brdo dijabola. Nezdravo
pa adolescencija će ih proći
po meni ništa nije strašno kad devojčice ne znaju šta žele, ipak su nove u tome, neke nauče i shvate tu komunikaciju kao prirodnu i prostu stvar, a posle đubreta nauče da cene i dobre momke.
S druge strane postoje i one koje i u ranim dvadesetim a i kasnije pojma nemaju o životu, ne znaju šta je dobro za njih, ne umeju da se čuvaju, a pri tom ne umeju ni da se zezaju, nailaze na pogrešne, i posle im đavo bude kriv, samo zbog toga što te periode nisu prebrodile u nekom ranijem periodu kada su neke greške, uslovno da kažem, bile oprostive...
Samo nipošto ne koristiti fazone tipa:
On: Gdje ti je papirić?
Ona: Kakav papirić?
On: Onaj iz kog si ispala, bombonice...
I ne pitati ko je skinuo zvijezde i stavio u njene oči, ili da li joj je tata terorista čim je napravio takvu bombu..
aha da ti to kaze bred pit bas bi rekla koji seljak![]()
pff kako serrete vi žene
a posle opet završite sa nekim seljoberom maloumnikom
bičez, pliz
Samo nipošto ne koristiti fazone tipa:
On: Gdje ti je papirić?
Ona: Kakav papirić?
On: Onaj iz kog si ispala, bombonice...
I ne pitati ko je skinuo zvijezde i stavio u njene oči, ili da li joj je tata terorista čim je napravio takvu bombu..
On: Mora da ti je tata terorista.
Ona: Sad češ da kažeš da sam kao bomba? Stari fazon, pali mali!
On: Jok bre, ružna si k'o taliban.
koliko su danas svi glupi, nit će ovaj naučiti kako da muva, nit će tamo neka znati kad je muvana, a oboje će kukati na forumu
e ovo je jedno kvalitetno homobalkanikusno spuštanje.
zadovoljna sam.
On: Mora da ti je tata terorista.
Ona: Sad češ da kažeš da sam kao bomba? Stari fazon, pali mali!
On: Jok bre, ružna si k'o taliban.
I zaboravio si da kažeš "Reputaciona moć mi je tri-pet-četri svršim ti po jetri"
Pa ima i onaj snimak gde ide lik i pita je l moze da dobije broj telefona i sve su dale...ali je poenta kako izgledas, a ne sta ces da kazes...ako cemo realno...![]()
А шта се догоди на крају?Meni uvek upali start: Cao seceru,ja sam ti poznat forumas na krstarici,imam 20k postova,nik mi je User Friendly.Obavezno namignes na kraju i posle ih vodis u wc kluba da ih plodis.
Uvek upali,
- - - - - - - - - -
Ako to ne upali,onda reci da imas vezu kod taba i da ces uskoro postati moderator.![]()