kako pristupiti devojci?

ok bilo bi dobro i reci kako biti otvoreno ozbiljan. Neki lik ( mislim da je iz krimi pink panter grupe) obarao je navodno milion riba samo na osnovu tri recenice, " lepa si, svidjas mi se, hoces da imamo sex"
neku draguljarnicu obio pa isla prica o njemu.
Ali u nasoj lepoj srbiji bilo koju to da pitas dobio bi samar?

Pa ima i onaj snimak gde ide lik i pita je l moze da dobije broj telefona i sve su dale...ali je poenta kako izgledas, a ne sta ces da kazes...ako cemo realno...:D

Ovo. :rtfm:
Ako si krndelj,e onda moras da upoznas ribu preko nekog i vise da se potrudis,a isto tako je i velika verovatnoca da ces je ti voleti i pruzati ljubav,a da ce je neko drugi jebati. ::aha:
E sad dolazimo do bitnog dela. Jednoga dana kad budes nasao posao,kad budes imao kes,nikako nemoj da ozenis neku polovnjacu,to samo udri i pedaliraj.

Kakav bre izgled, koliko čobana vidim sa vrh ribama to je strašno, majke mi. Došla su vremena i za skrndelje da uživaju.
Doduše, neće niko baš svakog skrndelja...ako si popularan onda će ove male nafurane pomisliti da zapravo i važiš za nešto u tom gradu, ako si krimi rad onda će se opet te male nafurane lepiti za tebe...ako si normalan i pametnica mamina, ali skrndelj, onda ćeš naći neku simpatičnu metaliku koja se vodi onim ''Nije bitan izgled'', ili neku prosečnu forumašicu sa krstarice...
A pare, k'o i uvek, buše gde burgija neće.
I samopouzdanje je presudno.

Pa ima i onaj snimak gde ide lik i pita je l moze da dobije broj telefona i sve su dale...ali je poenta kako izgledas, a ne sta ces da kazes...ako cemo realno...:D

Pitanje je da l' su mu se posle javile na taj broj... :lol: Ima i onaj mali kinez što ide unaokolo i traži brojeve i uzeo je od par njih... :lol: Zato što likovi priđu na foru ''boli me rurac ako me odbije, ovo je samo radi klipa'' i devojke vide da su opušteni, imaju samopouzdanja čim su prišli i daju im broj. To bi moglo upaliti za one likove koji su niko i ništa, zato što devojke ne znaju ništa o njima osim da imaju muda da im priđu pa pomisle da su možda neklo i nešto... :lol:

Poslednja izmena:
driugim recima ne glumiti nesto bec samo prosecno lagati, i biti opusten i kada nisi opusten :)
i sve bi tada po pravilu zakona da pristanu pristanu za sex.
E sada, ne mogu da zamislim nekoj rivi da peidjem da je pitam da li je za sex, jer treba tada biti ozbiljan i nasmejan a ne cerekati se i misliti da je riba kurrva ako to pitas

Poslednja izmena:
aBKVQ42_700b_v1.jpg

Jeeeste, jeste sa 9gag-a, da ne gnjavite.

Prilozi

• aBKVQ42_700b_v1.jpg
    aBKVQ42_700b_v1.jpg
    16,9 KB · Pregleda: 8

Back