kako pristupiti devojci?

lupis joj samar
aWZxj86_700b.jpg

Evo ukratko, top pet stvari koje ima momak koji mi se svidja:

1 - dobar je momak
2 - lep
3 - duhovit
4 - ambiciozan
5 - slobodan je*

*ni ne pogledam zauzete.

Kako te nije sramota da ovako lazes? :D
Dobri momci apsolutno nigde ne pale,a i to da je slobodan nije sigurno presudno,kao ni ovo pod 3 i 4. Bitno je da si lep i da joj prija tvoje drustvo,znaci da je ne smaras,to je to.
Sad ovo ostalo je sve farbanje naivcina.

Kakav bre izgled, koliko čobana vidim sa vrh ribama to je strašno, majke mi. Došla su vremena i za skrndelje da uživaju.
Doduše, neće niko baš svakog skrndelja...ako si popularan onda će ove male nafurane pomisliti da zapravo i važiš za nešto u tom gradu, ako si krimi rad onda će se opet te male nafurane lepiti za tebe...ako si normalan i pametnica mamina, ali skrndelj, onda ćeš naći neku simpatičnu metaliku koja se vodi onim ''Nije bitan izgled'', ili neku prosečnu forumašicu sa krstarice...
A pare, k'o i uvek, buše gde burgija neće.
I samopouzdanje je presudno.
:

Samopouzdanje je dabome bitan fakton oko upucavanje. Izgled je više kao sporedan faktor ali ako nemaš ovo prvo onda se ne nadaj mnogo. Uostalom uvijek se možeš dotjerati u teretani ali odnos prema ženama je ipak nešto drugo... ;)

Problem je što žene same nemaju pojma šta žele. Kompleksi im to određuju. Tako mi jedna likuša kaže kako se pali na starije momke, a pojma nema što. Hah, neki iole iskusniji psihoanalitičar bi iščupao iz njene podsvesti njeni kompleks, npr Elektrin, i onda bi se sve kockice složile.

Tukao ih neko kao male: fantaziraju kako ih neko siluje a onda uživaju.
Ima neka fina knjiga o tome, no previše je groteskna tako da sam i ja odustao: Seks i psiha. Imago clio izdanje, ne znam autora, nek gugla ko želi. Brdo fantazija, brdo dijabola. Nezdravo

Problem je što žene same nemaju pojma šta žele. Kompleksi im to određuju. Tako mi jedna likuša kaže kako se pali na starije momke, a pojma nema što. Hah, neki iole iskusniji psihoanalitičar bi iščupao iz njene podsvesti njeni kompleks, npr Elektrin, i onda bi se sve kockice složile.

Tukao ih neko kao male: fantaziraju kako ih neko siluje a onda uživaju.
Ima neka fina knjiga o tome, no previše je groteskna tako da sam i ja odustao: Seks i psiha. Imago clio izdanje, ne znam autora, nek gugla ko želi. Brdo fantazija, brdo dijabola. Nezdravo

imam tu knjigu. da me ebes ako znam zasto sam je kupila :lol:

Back